Kaupat innostuivat Mikael Gabrielin nimeä kantavasta uutuustuotteesta – 350 000 pullon ennakkoerä myytiin nopeasti loppuun

Puhdistamo tuo kauppoihin ensimmäisenä suomalaisena valmistajana kombucha-colan. Virvoitusjuoma on tehty yhteistyössä artisti Mikael Gabrielin kanssa. Pulloissa on hänen kultainen nimikirjoituksensa.

Mikael Gabrielin nimikkojuoman 350 000 pullon ennakkoerä myytiin loppuun nopeasti kauppoihin ympäri Suomen. Puhdistamon ja Mikael Gabrielin kombucha-cola löytyy kaupoista perjantaina 15. maaliskuuta alkaen.

– Enemmänkin uutuustuotetta olisi kauppoihin mennyt, mutta meillä tuli tuotantokapasiteetti vastaan. Kombucha-colaan on jo nyt muutamien viikkojen tilausjono, vaikka uutuus on vasta tulossa kauppoihin, Puhdistamon myynti- ja markkinointijohtaja ja osakas Joni Inkinen sanoo.

Kombucha-colaan on saatu raikas kolan maku ilman keinotekoisia aineita ja -makeutusta. Kolan maku tulee luontaisista aromeista, kuten vaniljasta, kanelista, limestä, sitruunasta ja appelsiinista. Kaikki juoman raaka-aineet ovat luomuja.

– Alkuperäinen idea kolanmakuiseen kombuchaan tuli Mikael Gabrielilta itseltään. Mikään helppo homma juoman kehittely ei ollut, sillä kolassa on niin monta komponenttia. Mutta lopputulos on erinomainen. Tästä tulee uusi hittituotteemme, Inkinen uskoo.

”Heittämällä uusi lempijuoma”

Puhdistamo lähti yhteistyöhön Mikael Gabrielin kanssa, koska hän on nuorisoidoli, jonka tekemisillä on vaikutusta.

– Miklu on tehnyt elämäntapamuutoksen ja huomannut sen vaikutukset. Nykyään hän haluaa panostaa omaan hyvinvointiinsa ja näyttää samalla nuorille hyvää esimerkkiä. Jos elämäntavat ovat epäterveelliset, ensimmäinen askel voisi olla vaikkapa virvoitus- ja energiajuoman vaihtaminen kombuchaan, Inkinen sanoo.

– Yhteistyö Puhdistamon kanssa on yksi hienoimmista jutuista, mitä oon urallani päässyt tekemään. Minulle oli alusta asti selvää, että haluan tehdä kolalta maistuvan kombuchan. Ennen join paljon limua ja siksi haluan ehdottomasti, että jengi vaihtaisi sen terveellisempään vaihtoehtoon. En olisi ikinä uskonut, että kombucha-colasta saadaan näin hyvän makuinen. Siitä tuli heittämällä mun uusi lempijuoma, Mikael Gabriel sanoo.

Kombucha on vihreästä teestä hapattamalla valmistettu virvoitusjuoma, joka sisältää miljoonia eläviä maitohappobakteereja. Toisin kuin monet muut virvoitus- ja energiajuomat, Puhdistamon kombucha on terveellistä ja vähäsokerista, eikä se sisällä keinotekoisia aineita. Kombuchan sisältämät maitohappobakteerit ja entsyymit edistävät vatsan hyvinvointia, suoliston tasapainoa ja vahvistavat vastustuskykyä. Kombuchan historia ulottuu yli 2 000 vuoden taa Kaakkois-Aasiaan, jossa se tunnetaan pitkän iän juomana ja ihmeteenä.

Kombucha-colan lisäksi Puhdistamolla on valikoimissaan kolme muuta kombuchaa: perinteinen kombucha, inkivääri-sitruuna ja vadelma. Puhdistamon luomu-kombuchat valmistetaan Portugalissa.

STT

Kuva: Janita Autio

Saatat myös tykätä
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta