TONNILLA BONUKSIA

Avaa pelitili Betsafen kasinolle ja saat seuraavat huippuedut:

  • Ensimmäisen talletuksen tuplana 250€ asti + 10€ vapaapelit
  • Toiseen talletukseen 50% talletusbonuksen 250€ asti + 25 vapaapeliä
  • Kolmannen talletuksen tuplana 500€ asti + 25€ vapaapelit

Toimi näin:

  • Avaa pelitili TÄSTÄ
  • Tee talletus ja lunasta bonus
  • Nauti voitoista

Kelly Clarkson myöntää piiskaavansa lapsiaan, eikä näe siinä mitään väärää

Arvostettu amerikkalainen laulajatähti Kelly Clarkson sanoo antavansa lapsilleen kurinpitotoimena piiskaa, jos he eivät käyttäydy kunnolla. Clarkson perustelee toimintaa sillä, että häntä itseäänkin on piiskattu lapsena, eikä siitä ole ollut hänelle haittaa.

Clarksonilla on kaksi omaa lasta, River Rose, 3, sekä Remington, 1. Lisäksi hän on äitipuoli kahdelle lapselle, Savannahille, 16, ja Sethille, 9.

Clarkson kertoi 98.9 The Buzz -radioaseman haastattelussa, että hän ei ole ”piiskaamisen yläpuolella”. Hän kertoo, että vaikka häntä itseään on piiskattu lapsena, hänestä on tullut hyvin tasapainoinen ihminen. Omat piiskauskokemukset eivät ole haitanneet eivätkä häirinneet häntä myöhemmin elämässä.

Clarkson sanoo, ettei lyö lapsia kovaa, mutta tunnustaa olevansa ihmisten ilmoilla varovaisempi, koska muut eivät välttämättä suhtaudu asiaan kovin suopeasti. Julkisilla paikoilla hän pikemminkin uhkaa piiskaamisella, tyyliin: ”Hei, annan sinulle piiskaa pyllylle, jos et lopeta tuota heti.”

35-vuotias Clarkson kertoo perineensä kasvatustyylin vanhemmiltaan lapsena Teksasissa, jossa hänen äitinsä jopa antoi koulun rehtorille luvan antaa hänelle piskaa, jos siihen oli aihetta.

Twitterissä laulajatähden kasvatustavoista ei pidetty, vaan useat kommentoijat olivat sitä mieltä, että lapsen piiskaaminen on väärin, eikä sitä pitäisi nykyisin enää tehdä. Piiskaamista sanottiin myös ällöttäväksi ja väkivaltaiseksi toiminnaksi, joka on lapsen pahoinpitelyä.

Suomessa lasten fyysinen kurittaminen ja myös sillä uhkaaminen on luokiteltu rikokseksi. Oletko samaa mieltä?

Musiikkialan ulkopuolella Clarkson pyörittää miehensä kanssa maatilaa hylätyille eläimille. Tilalla sanotaan olevan yli 80 eläintä, joihin lukeutuu mm. amputoituja vuohia, sokeita koiria ja koliikin vaivaamia hevosia. Tilalla eläimet saavat eläinläääkärin hoitoa ja samalla niille etsitään uutta kotia.

Lähde: Unilad

Kuvat: Instagram / Kelly Clarkson

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN