Kun tähtien photoshoppaukset menevät päin peetä – katso!

Upeat kuvat julkkiksista saavat tavallisen tallaajan tuntemaan oman olonsa ainakin huonoina päivinä vähintäänkin nuhjuiseksi. Starojen rypytön iho ei kiiltele ja hiukset hulmuavat kiiltävinä jokaisen tupsun osoittaessa juuri oikeaan suuntaan. Mikä tahansa rätti näyttää hyvältä, kun muodot ovat kohdillaan ja vaatteen alla oleva vatsa ei pömpötä.
Jokainen murrosiän ylittänyt tietää kuitenkin kuvankäsittelyn olevan todennäköisempi vaihtoehto kuin nuoruuden salaisuuden löytyminen. BeautuRiot-sivusto on nyt onnistunut haalimaan käsiinsä pari kuvaa, joista näkee todellisen photoshoppauksen määrän.
Madonna on toki ikäisekseen upeassa kunnossa, mutta alkuperäinen kuva todistaa, ettei hänkään nyt sentään vuosikymmeniä nuoremmalta näytä. Kim Kardashian ja Beyonce ovat tunnettuja nimenomaan kurveistaan, mutta jostain syystä ”reitusia” on käsitelty siihen malliin, että lopputulos on täysin luonnoton.
Sivusto on myöskin bongannut kuvia, joissa käsittelijä on ollut kiiressä liikenteessä. Joltain malleilta puuttuu ruumiinosia ja toisissa kuvissa taas ylimääräisiä käsiä putkahtelee sieltä sun täältä.
Kuvabongaukset täällä

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Saatat myös tykätä
Jääkiekon MM-kisat katsottavissa ilmaiseksi!
Katso jääkiekon MM-kisat ilmaiseksi