TALVEN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Lapsimissin äiti herätti kohun – onko tämä lapselle sopiva sponsori?

Kauneuskilpailuissa käyvän Layla Thompsonin, 7, äiti Jenna Eastland, 31, laittaa paljon rahaa tyttärensä ehostamiseen. Jennaa on kritisoitu muun muassa tyttärensä seksualisoimisesta.

Nyt äiti ja tytär ovat joutuneet uuden kohun kohteeksi, sillä Jenna on valinnut tyttärensä sponsoriksi yrityksen, jota ei pidetä lapsille sopivana. Layla nimittäin mainostaa sähkötupakkafirmaa. Tyttö pukeutuu vaatteisiin, joissa on Vapour Love -nimisen sähkötupakkayrityksen mainoksia.

– Kun he tarjosivat sponsorisopimusta, en edes ajatellut sitä. En ajatellut, että ehkä se ei ole hyvä idea, äiti Jenna kertoo.

Jenna myös puolustautuu sanomalla, että sähkötupakassa ei ole hänen mielestään kysymys polttamisesta.

– Monissa tuotteissa, joita he myyvät, ei edes ole nikotiinia, hän toteaa.

Layla kilpailee säännöllisesti kauneus- ja tanssikilpailuissa. Iso-Britanniassa Shildonin kaupungissa asuvaan perheeseen kuuluu Laylan lisäksi kaksi lasta. Tytön kerrotaan meikkaavan ja laittavan hiuksensa joka päivä, ennen kuin hän lähtee kotoaan.

– Hän vain haluaa olla kuuluisa ja hänellä on aikuisen mieli. Hän ei ole tavallinen seitsemänvuotias. Hänestä tulisi loistava tosi-tv-tähti, äiti Jenna kehuu tytärtään.

Videolla Jenna ja Layla ovat haastateltavina brittiläisessä keskusteluohjelmassa.

Lähde: The Sun

20€ riskitön veto talvikisoihin
20€ riskitön veto talvikisoihin