Miss Suomi -kilpailun ennakkosuosikki Riikka Uusitalo: ”Promokeikka muuttuikin missikisaksi”

Nikotellen-podcastin yhdeksännessä osassa Niko Saarisen vieraana on tämän vuoden Miss Suomi -kilpailun semifinalisti Riikka Uusitalo, 25, joka on Ilta-Sanomien yleisöäänestyksen perusteella ylivoimainen ennakkosuosikki voittamaan koko kilpailun.

Riikka sai Ilta-Sanomien yleisöäänistä huikeat 50 %. Riikka kertoo tässä ainutlaatuisessa haastattelussa yllättyneensä suuresti tuloksista, koska oli sanonut poikaystävälleen jo etukäteen, ettei hän yhden kuvan perusteella saa varmasti montaakaan ääntä.

Riikka on erityisen otettu siitä, että lehdistö on vertaillut häntä Miss Universumiksi vuonna 1975 valittuun Anne Pohtamoon.

Rovaniemeläiskaunotar kertoo haaveilleensa misseydestä jo lapsena, mutta teini-iässä haaveet rapistuivat. Oulussa asuessaan hän sai kuitenkin promotöitä ja kertoo joutuneensa työn merkeissä vahingossa missikisoihin vuonna 2012, kun hän luuli lähteneensä Malesiaan promokeikalle, joka kuitenkin osoittautui Miss Bikini -kilpailuksi. Hän voitti Hong Kongissa ensimmäisen osakilpailun ja Malesian finaalissa hänet valittiin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Yllättävän menestyksen myötä Riikka alkoi jälleen innostua kauneuskilpailuista, koska hän pitää missikisojen maailmasta, jossa pääsee muun muassa esiintymään, matkustelemaan, puhumaan ja tapaamaan uusia ihmisiä.

Riikka kertoo podcastissa mielipiteensä missikisojen nykytilanteesta ja miksei häntä huoleta lainkaan, että Miss Suomi -kilpailun suosio on kansan keskuudessa viime vuosina alkanut hiipua. Hän myös kertoo rehellisen mielipiteensä Sara Siepistä sekä television realityohjelmista. Mihin hän lähtisi mukaan ja mihin ei? Entä millaista lööppiä hänestä ei milloinkaan tulla näkemään?

Riikka ottaa podcastissa kantaa myös ”missikliseisiin”, kuten Miss Suomen vääjäämättömästä eroamisesta poikaystävästään missivuoden aikana sekä missien suhteista jääkiekkoilijoihin. Poikaystävänsä nimeä Riikka ei kerro, mutta paljastaa hänen olevan esports-ammattilainen.

Miss Suomi -kilpailussa on tänä vuonna mukana 21 semifinalistia, joista elokuun lopussa valitaan 10 finalistia varsinaiselle Miss Suomi -kiertueelle.

Riikalla on jo kokemusta missikisojen voittamisesta, sillä hänet valittiin Raumalla vuoden 2014 Pitsimissiksi ja hän on vuoden 2019 Miss MP.

Kuuntele alta Riikka Uusitalon vilkas ja positiivinen haastattelu sekä tärkeät neuvot missiksi haluaville Nikotellen-podcastin jaksossa 9.

Voit kuunnella podcastin myös täällä.

Podcast on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Tsekkaa Nikotellen-sarjan muutkin jaksot!

Osa 1, julkkisten sinkkuus – vieraana BB-Jonna

Osa 2, täyslaidallinen eduskuntavaalien julkkisehdokkaista

Osa 3, vieraana TIS-Jenna – miten sun kroppa kesti?

Osa 4, Amanda Harkimolle tarjottiin huikeaa summaa esiintymisestä alasti tv-sarjassa

Osa 5, vieraana uuden viihdeohjelman juontajat Senja ja Henryk 

Osa 6, Henna Kalinainen varoittaa ulkonäköpaineista

Osa 7, Niko Nousiainen – kuinka ihminen selviää, kun elämä koettelee?

Osa 8, Millainen on kohujen sävyttämä Marianne Kallio oikeasti?

Alla upeita kuvia Riikka Uusitalosta.

Kuvat: Instagram / Riikka Uusitalo

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!