JOULUKUUN HUIPPUTARJOUS

Kun avaat pelitilin nyt, saat huimat edut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Nainen hautasi kissansa – muutama tunti myöhemmin katti palasi kotiin hyvinvoivana

Brittiläinen Karen Turner, 50, löysi surukseen kissansa Sammyn kuolleena ojanpenkasta. Edellisenä yönä kissa ei ollut palannut kotiin, ja Turner päätteli sen jääneen auton alle. Hän hautasi kissan isänsä talon puutarhaan ja asetti haudalle ristin lemmikin muistoksi.

Yllätys oli suuri, kun hän palasi kotiin muutama tunti myöhemmin, ja Sammy kävelikin ovesta sisään. Turner tajusi, että oli haudannut jonkun toisen lemmikin.

– En tiennyt, olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Olin lähes hysteerinen ja toruin Samia, niin kuin se olisi ollut tuhma pieni poika. Sanoin sille: ”Sinun pitäisi olla kuollut. Missä hemmetissä olet ollut?”, Turner muistelee.

Turner kertoo, että hänen sydämensä murtui, kun hän luuli Sammyn kuolleen. Nainen löysi kuolleen kissan omistajan kotikylänsä Facebook-yhteisön kautta. Kissa kuului eläkeläisnaiselle nimeltään Lister De Lara Taylor, joka asui samassa kylässä. Haudattu lemmikki oli naisen yhdeksänvuotias Maurice-kissa.

Mauricen omistajan toiveesta Turner kaivoi kissan haudasta, jotta se voitiin krematoida, kuten De Lara Taylorin muut edesmenneet lemmikkikissat.

Lähde: Metro

(Kuvan kissa ei liity tapaukseen.)

OTA TÄSTÄ 600€ edestä bonuksia
Ota tästä 600€ edestä bonuksia