Nainen "kihlasi" kattokruunun ja elää sen kanssa vapaassa suhteessa

Amanda Libertyn, 33, rakkauden kohde ei ole kaikkein tavanomaisin. Nainen nimittäin on niin rakastunut kattokruunuunsa, että kihlautui sen kanssa. Suhde on kuitenkin avoin, sillä Libertyllä on kokoelma kattokruunuja, ja hän rakastaa niitä kaikkia.
Libertyn kihlaama kattokruunu on nimeltään Lumiere. Hän kertoi rakastuneensa siihen ensi silmäyksellä ja maksaneensa siitä noin 450 euroa eBayssa. Hän hellii kattokruunuaan suudelmin ja halauksin, mutta yönsä hän viettää mieluummin toisen kattokruunun Jewelin kanssa.
Liberty pitää itseään objektiseksuaalina, eli hän tuntee seksuaalista vetoa esineitä kohtaan. Hän oli 14-vuotias rakastuessaan rumpuihin, ja myöhemmin hän rakastui Vapaudenpatsaaseen.
Lumiere ja Jewel kuuluvat Libertyn 25-osaiseen kattokruunukokoelmaan. Lumieren nähdessään Liberty rakastui ensisilmäyksellä.
– En voinut lakata ajattelemasta häntä ja sitä, kuinka kaunis hän oli – hän on niin kauniin muotoinen, ja voin todella tuntea hänestä säteilevän energian, Liberty kuvailee.
Libertyn ystävä nimesi Lumieren Kaunotar ja Hirviö -elokuvan kynttelikön mukaan. Liberty kertoo myös yhä rakastavansa Vapaudenpatsasta, jota hän on käynyt katsomassa kuusi kertaa Yhdysvalloissa. Hänellä on kotonaan patsaan pienoismalli.
– Yksikään kattokruunuistani ei ole mustasukkainen, sillä he ymmärtävät, että rakastan niitä kaikkia niiden erilaisten persoonallisuuksien vuoksi, Liberty uskoo.
Liberty vakuuttaa, että hänen tunteensa ovat luonnollisia, ja että hän on onnellinen kumppaneidensa kanssa.
– En satuta ketään olemalla suhteessa heidän kanssan, seuraan vain sydäntäni.

Lähde: Mirror

Saatat myös tykätä
Kommentit
Lataa...
Suomelle kerroin 5.00 Kreikkaa vastaan
Suomelle kerroin 5.00 Kreikkaa vastaan