JOULUKUUN HUIPPUTARJOUS

Kun avaat pelitilin nyt, saat huimat edut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Nämä viisi asiaa naiset haluavat miehen osaavan makuuhuoneessa

Makuuhuone-elämä on tärkeää aikaa parisuhteelle ja miesten olisikin hyvä osata muutama juttu, joilla saada nainen tuhmalle päälle. Tässä muutama vinkki kaikille teille uroksille.

1. Puhu tuhmia

Tuhmien puhuminen on tehokas keino saada nainen keskittymään sinuun. Keksi mielenkiintoisia tuhmia lauseita, joilla herätät naisesi huomion ja etene reaktioiden mukaan.

2. Käytä vibraattoria

Pieni värähtely tuo naiselle suurta iloa, joten pidä huolta, että omistatte tarpeen tullen oikeanlaisen lelun.

3. Roolileikit

Perinteinen opettaja-oppilas -leikki? Kenties lapsenvahtifantasiointi? Juttele naisesi kanssa, mistä roolileikistä hän voisi pitää ja toteuta tämä yllätyksenä. Pieni roolileikittely voi piristää kummasti seksielämää, mutta se vaatii eläytymistä. Opetelkaa yhdessä päästämään irti rajoistanne ja heittäytymään monipuoliseen makuuhuone-elämään.

4. Riisu hänet

Monet naiset tykkäävät, kun mies ottaa ohjat omiin käsiinsä. Helli naistasi hennosti ja riisu häntä tilanteen mukaan joko hieman rajummin tai hellästi pikkuhiljaa vaate kerrallaan. Näytä hänelle, että sinä osaat ottaa tilanteen haltuun.

5. Vapauta naisesi sisäinen peto

Kaikki neuvot johtavat siihen, että sinun täytyy onnistua vapauttamaan naisesi. Ole johtaja, herrasmies ja pikkutuhma, niin naisesi kiinnostuu sinusta. Tutustu naisesi tuhmiin ajatuksiin ja toteuta ne. Vapauta hänen sisäinen petonsa ja heittäydy itsekin mukaan himojen vietäväksi.

Lähde: AskMen

OTA TÄSTÄ 600€ edestä bonuksia
Ota tästä 600€ edestä bonuksia