KATSO HUIPPUMATSIT ILMAISEKSI

Haluatko katsoa Real Madridin ja FC Barcelonan ottelut ilmaiseksi? Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1 ja Englannin FA Cup ovat myös klikkauksen päässä.

KATSO HUIPPUFUTISTA ILMAISEKSI NÄIN:

1. Siirry palveluun TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ilmaiseksi
3. Tililläsi pitää olla rahaa ja pääset katsomaan lähetyksiä ilmaiseksi

Nämä viisi asiaa naiset haluavat miehen osaavan makuuhuoneessa

Makuuhuone-elämä on tärkeää aikaa parisuhteelle ja miesten olisikin hyvä osata muutama juttu, joilla saada nainen tuhmalle päälle. Tässä muutama vinkki kaikille teille uroksille.

1. Puhu tuhmia

Tuhmien puhuminen on tehokas keino saada nainen keskittymään sinuun. Keksi mielenkiintoisia tuhmia lauseita, joilla herätät naisesi huomion ja etene reaktioiden mukaan.

2. Käytä vibraattoria

Pieni värähtely tuo naiselle suurta iloa, joten pidä huolta, että omistatte tarpeen tullen oikeanlaisen lelun.

3. Roolileikit

Perinteinen opettaja-oppilas -leikki? Kenties lapsenvahtifantasiointi? Juttele naisesi kanssa, mistä roolileikistä hän voisi pitää ja toteuta tämä yllätyksenä. Pieni roolileikittely voi piristää kummasti seksielämää, mutta se vaatii eläytymistä. Opetelkaa yhdessä päästämään irti rajoistanne ja heittäytymään monipuoliseen makuuhuone-elämään.

4. Riisu hänet

Monet naiset tykkäävät, kun mies ottaa ohjat omiin käsiinsä. Helli naistasi hennosti ja riisu häntä tilanteen mukaan joko hieman rajummin tai hellästi pikkuhiljaa vaate kerrallaan. Näytä hänelle, että sinä osaat ottaa tilanteen haltuun.

5. Vapauta naisesi sisäinen peto

Kaikki neuvot johtavat siihen, että sinun täytyy onnistua vapauttamaan naisesi. Ole johtaja, herrasmies ja pikkutuhma, niin naisesi kiinnostuu sinusta. Tutustu naisesi tuhmiin ajatuksiin ja toteuta ne. Vapauta hänen sisäinen petonsa ja heittäydy itsekin mukaan himojen vietäväksi.

Lähde: AskMen

ILMAINEN LIVEVETO JÄÄKIEKKOON
ILMAINEN LIVEVETO JÄÄKIEKKOON