TALVEN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Nyt on erikoista! Outi yllättyi helsinkiläisbaarissa – katso kuvat!

Tamperelainen Outi kävi Helsingissä viettämässä iltaa ja pistäytyi Punavuoressa sijaitsevassa BrewDog-baarissa. Vaikka Outi on nähnyt monenlaisia ravintoloita ja baareja, hän yllättyi melkoisesti BrewDogin tunnelmasta.

– Olin helsinkiläisessä baarissa Punavuoressa (BrewDog) ja yllätyin. Siellä on hyvin erikoista meininkiä. Mm. Applen ystäville oma vessa ja erikoinen ruokatarjous 😂

Outi otti erikoisesta kokemuksestaan oheiset kuvat, joista ylemmässä on Applen tuotteille irvaileva vessanpönttö. Pöntön kannessa lukee iPoop (poop=kakka), ja tekstin vieressä on jäljitelmä Applen omenalogosta.

Seuraavaksi Outi huomasi mainoksen, johon oli piirretty oluttuopin ja hyönteisten kuvia. Tulevassa ruokatapahtumassa ”Bugs & Beer” hyönteiskokki Topi oli tulossa vierailemaan ravintolaan näyttämään, miten hyönteiset sopivat lautaselle. Tiedossa oli siis ötököiden syöntiä oluen kera.

Vaikka Outi yllättyi melkoisesti baarin erikoisuuksista, hän kertoo Metropoli.netille ihailevansa BrewDogin luovuutta ja huumoria.

– Erikoinen paikka, mutta juuri sen takia erottuu edukseen. Aivan varmasti tulen tänne uudestaan. Mitähän silloin on tarjolla lautaselle? Matoja tai käärmeitä kenties, Outi nauraa.

Ravintola BrewDog sijaitsee Helsingissä Tarkk’ampujankadun ja Laivurinkadun risteyksessä.

TÄSTÄ 10€ ILMAINEN VETO MESTARIEN LIIGAAN
TÄSTÄ ILMAISVETO MESTARIEN LIIGAAN