Oliko "vuoden huonoin biisi" vedätys? Katso nämä videot!

Maria Monden eli Maaria Lehtisen musiikkivideo ”Maailma” on herättänyt katsojissaan voimakkaita tunteita moneenkin suuntaan. Kappaleen lauluesityksen tasoa ihmetellään suuresti ja katsojien peukut ovat suuntautuneet ylivoimaisesti alaspäin, puolesta 1482 ja vastaan 16 991.
Oltiin esityksen tasosta mitä mieltä tahansa, ”Maailma” on saanut YouTubessa jo lähes 700 000 katselukertaa. Palaute on ollut erittäin negatiivista, mutta kuten amerikkalainen sirkusmies Phineas T. Barnum on aikoinaan sanonut, huonoa julkisuutta ei ole olemassakaan.

Ovatko videon suuret katsojaluvut täysi vahinko, vai piileekö huomion taustalla laskelmoitua suunnittelua? Jotkut ovat epäilleet, että ”Maailma” olisi pelkkä markkinointikikka. Väitteen perusteena on fakta, että laulunopettajanakin toiminut vantaalainen Maaria Lehtinen (o.s. Lappalainen) on julkaissut aiemmin artistinimillä MaryaDana Glow sekä Maaria musiikkia, joka kuulostaa melko erilaiselta kuin Marian Monden ”Maailma”. Alla esimerkkejä Maarian musiikkiuran varrelta.
Vuonna 2009 Maaria julkaisi kappaleen ”Lonely Music Video” artistinimellä Marya.

Vuonna 2011 puolestaan Dana Glow julkaisi kappaleen ”Love Illusion”.

Suomeksi Maaria alkoi julkaista vuonna 2012. Alla kappale ”Unelmiin”.

Oliko ”Maailma” vedätystä vai ei? Päättele yllä olevista videoista sekä Maria Monden uusimmasta hämmentävästä videosta ”Insgramdam”!
https://youtu.be/6LP7H7P6PM8

Saatat myös tykätä
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!