KATSO HUIPPUMATSIT ILMAISEKSI

Haluatko katsoa Real Madridin ja FC Barcelonan ottelut ilmaiseksi? Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1 ja Englannin FA Cup ovat myös klikkauksen päässä.

KATSO HUIPPUFUTISTA ILMAISEKSI NÄIN:

1. Siirry palveluun TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ilmaiseksi
3. Tililläsi pitää olla rahaa ja pääset katsomaan lähetyksiä ilmaiseksi

Pidätkö lapsista etkä pelkää kummituksia – tässä on loistava työtilaisuus!

Skotlantilainen perhe hakee työpaikkailmoituksella lastenhoitajaa kahdelle lapselleen. Jos etsit jännittävää työpaikkaa, pidät lapsista ja olet valmis muutamaan Skotlantiin, tässä on tilaisuutesi. Palkka on noin 57 000 euroa vuodessa. Työntekijältä kuitenkin vaaditaan rohkeutta, sillä ilmoituksen mukaan perheen talossaan kummittelee.

Lastenhoitajan tehtäviin kuuluvat muun muassa aamiaisen valmistaminen, lasten vieminen kouluun ja koulutöissä avustaminen. Ilmoituksessa kuitenkin varoitetaan, että työntekijän pitää olla varautunut yliluonnollisiin tapahtumiin, kuten outoihin ääniin, rikkoutuviin laseihin ja liikkuviin huonekaluihin.

Jos sinut valitaan työhön, saat oman huoneen, kylpyhuoneen ja yksityisen keittiön. Työntantaja toivoo, että lastenhoitaja on järkevä ja sitoutunut työhönsä. Ilmoituksesta käy ilmi, että viisi lastenhoitajaa on eronnut vuoden sisällä yliluonnollisten tapahtumien johdosta. Jos rohkeutesi riittää, hae paikkaa täältä!

Lähde: Cosmopolitan

ILMAINEN LIVEVETO JÄÄKIEKKOON
ILMAINEN LIVEVETO JÄÄKIEKKOON