PlayStation 4:ssä uusi TV ja Video -osio

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) on julkistanut uuden elokuviin ja sarjoihin keskittyvän osion PlayStation 4:lle.

Uusi käyttöliittymä kokoaa eri palveluntarjoajien, kuten Yle Areenan, Netflixin, Viaplayn, HBO Nordicin ja Blockbusterin viihteen ensimmäistä kertaa yhteen paikkaan sekä suosittelee käyttäjän kannalta parhaita ja suosituimpia sisältöjä yli palvelurajojen.
 Käyttäjien ei enää tarvitse siirtyä sovelluksesta toiseen etsiessään itselleen sopivaa viihdettä. PlayStationin TV ja Video -osiosta löytyvät esimerkiksi Yle Areenan, HBO Nordicin, Netflixin ja Viaplayn tarjonta. Ylen kotimaiset suosikit, Game of Thrones, Glow ja Valioliiga ovat siis kaikki kätevästi samassa paikassa. Mukana on myös uusi striimauspalvelu Blockbuster, joka keskittyy ensi-iltaelokuviin ja uutuussarjoihin, eikä vaadi käyttäjältä erillistä kirjautumista.

Palvelu on saatavilla Suomen lisäksi Australiassa, Espanjassa, Italiassa, Itävallassa, Norjassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Tanskassa ja UK:ssa.
Lisätiedot: PlayStation.com

Saatat myös tykätä
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!