Real Madridin taival Mestareiden liigassa alkoi 5-2 voitolla vieraissa FC Zürichistä. Toisella jaksolla Zürich nousi 2-3 tilanteeseen, mutta menetti mahdollisuutensa maalivahtinsa Johnny Leonin haparointiin. Hannu Tihinen pelasi Zürichin puolustuksessa koko ottelun, mutta Veli Lampi istui vaihdossa.

Cristiano Ronaldo ampui komeasti vapaapotkusta Realin 27. minuutilla 1-0 johtoon. Avausjaksolla Raulin ja Gonzalo Higuainin maalit nostivat Realin jo 3-0 johtoon, mutta Zürich nousi maalin päähän Xavier Margairazin rankkarilla ja Silvan Aegerterin kulmapotkun jälkeisellä maalilla. Ronaldo teki toisen vaparimaalin 89. minuutilla ja lopussa Realille maalasi vielä Guti, kun Zürichin puolustus haparoi.

Toisessa C-lohkon ottelussa AC Milan voitti vieraissa Olympique Marseillen 2-1.Ottelun hahmo Filippo Inzaghi teki kaksi maalia. 27. minuutilla Inzaghi osui takatolpalta Clarence Seedorfin keskityksestä. 49. minuutilla Gabriel Heinze puski Marseillen tasoituksen Bruno Cheyroun vapaapotkusta, mutta 74. minuutilla Inzaghi osui jälleen Seedorfin syötöstä. Maali syntyi vapaapotkun jälkitilanteesta.