Seiska paljasti Johanna Tukiaisen sairaalareissun syyn ja julkaisi koruttoman kuvan: alkoholidelirium

Johanna Tukiaisen toissaviikkoinen ryyppyilta päättyi sairaalavuoteelle. Seiska on nyt paljastanut uutta tietoa tapauksen taustalta.

– Ystäväni lähti Loviisasta ajamaan luokseni. Hän vei minut terveyskeskukseen, josta minut lähetettiin sairaalaan. Ystäväni raahasi minua pitkin katuja sairaalalle, Tukiainen kertoi koettelemuksestaan Seiskalle.

Sairaalassa Tukiainen sai kaipaamansa avun ja käteen laitettiin tippa. Lääkärintodistus paljasti Johannan heikon kunnon syyn.

– Lääkärintodistuksessa lukee, että minulla oli alkoholidelirium ja myös kalium-arvot olivat romahtaneet.

Alkoholideliriumilla tarkoitetaan tilannetta, jossa alkoholiriippuvainen lopettaa pitkäaikaisen juomisen. Tällöin puhutaan myrkytys- ja sekavuustilasta.

– Haluan pysyä raittiina, mutta en voi mennä sellaiseen hoitoon kuin vaikka Minnesota-hoito on, koska se on liian rankkaa minulle. Voisin kyllä mennä sellaiseen, missä ollaan maatilalla ja missä olisi paljon eläimiä, Johanna sanoi Seiskalle.

Tukiaisen mukaan kaikki on nyt kunnossa ja elämä hymyilee. Jatkossa hän aikoo olla tarkempi, kenen kanssa viettää aikaa, jottei retkahda uudestaan alkoholin pauloihin.

Lähde ja kuva huonokuntoisena maassa istuvasta Tukiaisesta: Seiska

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!