Suomalainen illusionisti esiintyy Saudi-Arabiassa

henri-kemppainen
Saudi-Arabiassa nähdään huomenna suomalaista taikaa, kun illusionisti Henri Kemppainen esittää shownsa kansainvälisellä gaalaillallisella Abu Dhabissa.
Kemppainen on kainuulaislähtöinen illusionisti ja viihdyttäjä Suomen huipulta. Kipinän taikuuteen hän sai jo 5-vuotiaana nähtyään televisiossa taikuri Paul Danielsin ohjelman ja päätti jo silloin suuntautua taikuuden kiehtovaan maailmaan. Henri on kouluttanut itseään taikurina ja esiintyjänä Suomen lisäksi yksityisopissa Las Vegasissa, jossa hän syventyi lähitaikuuden saloihin.
Kemppaisen humoristinen ja energinen tyyli tekevät hänestä erinomaisen ja hauskan viihdyttäjän. Hän on viihdyttänyt taikuudellaan Suomen suurimpia yrityksiä, ministereitä ja julkkiksia.
Toukokuussa 2014 Kemppainen esiintyi Hartwall Arenalla Lastenklinikoiden Kummit ry:n järjestämän Elämän Kevät -konsertin näyttävässä illuusioshowssa, jonka hän toteutti yhdessä StepUp Dancersien kanssa.
Henri Kemppaisen erityiset taidot on nyt siis noteerattu myös kansainvälisesti ja hän esiintyy marraskuun aikana Abu Dhabin Welcome Dinner Galan lisäksi myös Tallinnassa 25.11.2015.