KEVÄÄN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Tämä kehonrakentaja on kuin ilmetty Jennifer Lopez – katso kuvat!

Kehonrakentaja Janice Gray hämmentää Instagram-kuvillaan. Syy tähän on se, että Gray on kuin Jennifer Lopezin lihaksikkaampi kaksossisko. Kaksikon kasvonpiirteet muistuttavat erehdyttävästi toisiaan. Myös Grayn hius- ja korutyyli korostavat yhdennäköisyyttä.

Graylla on Instagramissa vaikuttavat 140 000 seuraajaa, mikä toki on vähemmän kuin Lopezin huimat 68 miljoonaa seuraajaa, mutta Grayn lukemille lienee yhdennäköisyyden myötä luvassa reipasta kasvua.

Gray ottaa huomautukset itsensä ja supertähden yhdennäköisyydestä kohteliaisuutena. Hän julkaisi Instagramissa myös vertailukuvan, jossa hän poseeraa Lopezin kuvan rinnalla. Katso alta upeat kuvat Jennifer Lopezin kaksoisolennosta.

"I didn't come this far to only come this far" no matter the results in the end it's all about giving your all and always coming back better! I see some competitors who cry backstage because they didn't place which I understand the feeling but always remember stepping on stage Infront of judges "who are going to judge you by your look" is the hardest part because you worked your ass off! This isn't the end for me guys, every show for me gives me extra motivation to come back BIGGER An BETTER , I am happy with how much muscle I have put on this prep thanks to my coach @cobra1011 ! Now it's waiting time to get on stage again…. 🙏🏾💓🙌🏽💪🏽 Love You Guys! 😘 #Inspire #MotivateOthers

A post shared by J A Y F R O M H O U S T O N (@jayfromhouston) on

Lähde: Metro

Kuvat: Instagram / Jay from Houston

TALLETUS TUPLANA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN
EKA TALLETUS TUPLANA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN