KEVÄÄN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Tämä nainen tienaa miljoonia Instagram-kuvillaan!

30-vuotias kalifornialainen fitnessmalli Ana Cheri ei välttämättä ole yhtä tunnettu mallina kuin esimerkiksi Gigi Hadid, mutta silti hän yltää lähelle Hadidin ansioita pelkästään julkaisemalla kuvia itsestään Instagramissa.

Ana Cheri on poseerannut Playboy-lehdessä, joten hän tietää miten keikistellä seksikkäästi kameran edessä. Cherin raportoitiin tienanneen Instagram-kuvillaan vuoden 2015 loppun mennessä 3,57 miljoonaa dollaria (nykykurssilla 3,26 miljoonaa euroa). Tuolloin hänellä oli ”vasta” 4,6 miljoonaa seuraajaa Instagram-tilillään. Nyt seuraajia on 9,9 miljoonaa, joten myös naisen tienestit ovat voineet tuplaantua.

Moni voi ihmetellä, miten pelkillä Instagram-kuvilla voi ansaita rahaa, sillä Instagram ei maksa käyttäjilleen tuloja. Tämä onnistuu siten, että Instagramissa kuvia julkaisevat ihmiset voivat tehdä henkilökohtaisia yhteistyösopimuksia muiden kaupallisten kumppanien kanssa. Ana Cherin miljoonat ovat tulleet enimmäkseen yhdysvaltalaiselta Shredz-lisäravinnevalmistajalta, jonka tuotteet keskittyvät painonhallintaan ja kehonrakennukseen.

Ana Cherin ahkerasti julkaisemat seksikkäät kuvat ja videot varmistavat, että naisen fanijoukko sekä tulot kasvavat kasvamistaan. Vai mitä mieltä olet alla olevista kuvista?

Lähteet: FHM ja Spot Me Girl

Kuvat: Instagram / Ana Cheri

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN