Uusi viihteen ajankohtaisohjelma B-puoli alkaa Metropolin netti-tv:ssä

Ohjelman vetäjät Jaba (ylh.) ja Hande. (kuva: Half Star l Hero Omar)

Mitä ihmettä siitä tulee, kun yhdistetään Gringos Locosin Hall of fame ateria, NRJ:n aamupojat Anssi ja Renne, kuntosali ja alati reippaat tiskijukkamme Jaba ja Hande? Tästä miksausksesta koostuu metropoli.net:n uusi viihteen ajankohtaisohjelma B-puoli. Luvassa on päivän kuumimpia musavideoita, haastatteluja, haasteita ja kuntovinkkejä. B-puoli tuo näytölle juuri Sinua kiinnostavia asioita ja ilmiöitä, ei niin vakavalla otteella.
B-Puoli – huumoria, musiikkia, viihdettä ja paljon muuta
B-puoli on reilulla huumorilla maustettu hyväntuulinen ja musiikkipainotteinen ohjelma raapaisee pintapuolisesti viikon polttavia aiheita, esittelee uusia tuulia niin kotimaasta kuin maailmaltakin ja haastattelee kotimaisia artisteja sekä show-alan ammattilaisia.
Ohjelman vetonauloina toimii täysin ennalta arvaamaton ja hulvaton showmaailman syövereissä pitkään työtä tehnyt kaksikko Hande ja Jaba. Kyseiset karjut sekoittavat pakkaa ja vääntävät ennakkoluulot juontamisesta solmuun tavalla jota kuvanauhoilla ei aikaisemmin ole nähty. Molemmilla herroilla on pitkä kokemus esiintymisestä ja erilaisesta hulluttelusta josta heille on maksettu jopa palkkaa jo pidemmän aikaa. Luvassa siis artistivieraita, haastatteluja, musiikkivideoita, ravintolaesittelyjä, jalkautuminen eri suurkaupunkiemme kaduille jututtamaan kansaa, sekä viihdekatsaus.
Katso myös ohjelman Facebook-sivut

Saatat myös tykätä
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta