nikosaarinen-e1359204050306BB-tähti ja juontaja Niko Saarinen lupasi pari päivää sitten Facebookissa olla tipattomalla yhtä monta päivää kuin saa tykkäyksiä. Tähän päivään mennessä peukutuksia oli kertynyt jo 2 267, joten Niko joutuisi olemaan ilman alkoholia ainakin yli kuusi vuotta.
Tähän kovana bilettäjänä tunnettu mies tuskin pystyy, mutta muuten BB-tähti on tipattoman kuukauden kanssa tosissaan. Hän kertoo blogissaan, että viime kuukausina on tullut juhlittua kolme kertaa viikossa.
Nikon laskelmien mukaan kuusi päivää viikosta menee kännissä, krapulassa, morkkiksessa tai näiden yhdistelmätilassa. Hän kertoo tunteneensa olonsa alakuloiseksi pidemmän aikaa ja haluaa nyt tehdä ryhtiliikkeen elämässään.
Viimeisen herätyshuudon Niko sai synttärireissullaan viime viikonloppuna. Hän kaatui laivan rappusissa ja vasen jalka on muusina ja mustelmilla.
Tipattoman maaliskuun aikana BB-tähti aikoo keskittyä myös treenaamisen lisäämiseen, tupakanpolton vähentämiseen ja terveellisempään ruokavalioon. Niko toivoo tempauksen julkisuuden parantavan onnistumismahdollisuuksiaan ja antaakin faneilleen luvan kurmuuttaa oikein kunnolla kommenttien muodossa, mikäli ote lipsuu.