Marika Fingerroos nousi julkisuuteen vuonna 2004 Vesa Keskisen salarakkaana. Fingerroos tunnetaan myös rohkeista mallikuvistaan. Hänen on kerrottu toimivan myös vloggaajana, hevosyrittäjänä ja kauneuskirurgian konsulttina.

Marika on julkaissut yhdessä Martina Aitolehden kanssa Salarakkaat -nimisen albumin. Nykyään Marikaa nähdään enää harvoin julkisuudessa. Hän elää perhe-elämää, opiskelee ja pyörittää bisneksiään.

Tältä sivulta löydät tietoa Fingerroosin ammateista, perheestä sekä voit selata Marikan IG-tilin kuvia.👇

Sisällysluettelo

Marika Fingerroos -uutiset

 

Marika Fingerroos – BIO

Perustiedot – Marika Fingerroos
 • Nimi: Marika Kristiina Tupila (o.s. Fingerroos)
 • Syntynyt: 29.3.1979, Ruukki
 • Pituus: 1,68 m
 • Perhe: Aviopuoliso, lapset Tito ja Max Ian Kristian
 • Entiset puolisot: Jani Ollila (2005-14), Vesa Keskinen (eivät olleet naimisissa)
 • Nykyinen kumppani: Tupila (2016- )

Marika Fingerroosin tulot

Marikan tuloista uutisoitiin 2010-luvun alussa laajasti Suomessa. Alta löydät osan Marikan tulotiedoista vuosilta 2014-19 ja vuodelta 2009.

Tulotiedot – Marika Fingerroos
 • Vuosi 2019: Ansiotulot 17 274 euroa, ei pääomatuloja
  • Mätkyt: 1 415
 • Vuosi 2018: Ei tietoja.
 • Vuosi 2017: Ei tietoja.
 • Vuosi 2016: Ansiotulot 12 259 euroa ja pääomatulot 6 099 euroa, yhteensä 18 358 euroa
  • Mätkyt: –
 • Vuosi 2015: Ansiotulot 5 439 euroa ja pääomatulot 8 122 euroa, yhteensä 13 562 euroa
  • Mätkyt: –
 • Vuosi 2014: Ansiotulot ja pääomatulot 5 464 euroa
  • Mätkyt: –
 • Vuosi 2009: Ansiotulot 11 360 euroa
  • Palautukset: 935 euroa

Lähde: Seiska, MTV, Seiska

Marika Fingerroosin ammatit

Marika Fingerroos on pitänyt vlogia sekä toiminut mallina, laulajana ja hevosyrittäjänä. Hän opiskeli aikoinaan Vaasan ammattikorkeakoulussa liiketalouden linjalla. Tällä hetkellä (tilanne maaliskuussa 2021) hänen kerrotaan opiskelevan agrologiksi Seinäjoen ammattikorkeakoulussa.

Marikan ammatit ja työnkuvat
 • Vloggaaja
 • Malli
 • Laulaja
 • Hevosyrittäjä
 • Kauneuskirurgian konsultti

Vloggaaja

Marika on pitänyt vlogia, jossa hänellä on ollut aiheena mm. liikuntaan, seksiin ja parisuhteeseen liittyviä asioita. Hän on ottanut rohkeasti esille arkaluonteisiakin asioita, joissa kohteena ovat olleet esimerkiksi parinvaihto, tissit ja se miksi naiset ovat niin ilkeitä toisilleen.

Marikalla on erittäin suuret rinnat, jotka ovat myös olleet aiheena hänen vlogissaan, jossa hän selvitti mikä rinnoissa ihastuttaa ja vihastuttaa. Hän on käsitellyt vlogissaan myös sitä, kuinka nykyperheissä vanhemmat ovat välinpitämättömiä ja lapset lellittyjä.

Yksi Marikan vlogin rohkeimmista videoista koskee Seksi parisuhteessa -aihetta. Tästä Marikan videosta uutisoi myös Seiska. Marika oli videossa lähes alasti ja hän kertoi siinä pariskuntien seksihaasteista. Hänen mielestään toiselle pitäisi antaa vapaus omien juttujen toteuttamiseen, jos ei ymmärrä kumppaninsa toiveita seksistä.

Mallina rohkeissa kuvissa

Marikasta on otettu paljon näyttäviä, rohkeita ja seksikkäitä kuvia, joissa monissa hän on lähes alaston. Povipommin mallikuvia on nähty paljon esimerkiksi hänen IG-tilillään. Hän on paljastanut vlogissaan, miltä tuntuu poseerata alasti kuvaajille. Hän ei kertomansa mukaan pelkää tai häpeä sitä. Hän muistelee, että ensimmäiset rohkeat kuvat hänestä otettiin joskus 2005 tai 2006 vuonna.

Marikalla on Seiskan mukaan tili OnlyFans-sivustolla, jossa voi julkaista paljastavia ja rohkeita kuvia sekä videoita. Koronapandemia teki tästä sivustosta erittäin suositun, joka on saanut monet kuuluisat povipommit liittymään sen jäseniksi.

Laulaja – Salarakkaat-albumi

Marika julkaisi vuonna 2005 Martina Aitolehden kanssa Salarakkaat-albumin, josta lisää alempana kohdassa, jossa kerrotaan Marikan ja Martinan suhteesta. Marika on myös julkaissut IG-tilillään videoita, joissa hän laulaa.

Lähde: Seiska

Hevosharrastaja ja -yrittäjä

Vuonna 2013 Marika kertoi, kuinka hänen päivänsä kuluvat hevosten parissa ratsastaen, valmentaen ja niitä hoitaen. Hän on kertonut myös ratsastaneensa ensimmäisen kerran jo 3-vuotiaana ja aloittanut ratsastuskoulun 7-vuotiaana. Kun hän oli 12-vuotias, sai hän ensimmäisen oman hevosen. Harrastuksesta tuli myöhemmin hänen työnsä, kun hänestä tuli hevosyrittäjä.

Marika on yhdistänyt hevostallityöhönsä myös toisen ammattinsa. Hänet on nimittäin kuvattu vuonna 2016 yläosattomissa, kun hän on ollut hevostalliympäristössä. Kuvat otettiin tietysti hänellä omalla hevostallilla Vaasassa, jossa hänellä oli sillä hetkellä 13 omaa hevosta.

Marika on kertonut vuonna 2019 myös vlogissaan työstään hevosyrittäjänä, joka ei ole aina helppoa. Tapaturmiltakaan hän ei ole välttynyt, koska hevonen on juossut hänen jalkansa yli, jolloin hänen varpaansa ei onneksi murtunut, vaan pelkästään varpaassa oleva kynsi irtosi.

Toinen ikävä hevostallilla tapahtunut kokemus sai paikalle myös poliisit. Hänen kolme hevostaan oli päässyt karkuun. Marikan siivous- ja siiderihetki katkesi siihen, kun hän näki hevostensa viilettävän pitkin pihaa. Hevoset juoksivat tiellä ja Marika meni pysäyttämään liikennettä. Kun hevoset oli saatu kiinni ja olivat turvassa, saapui poliisikin paikalle katsomaan tilannetta, joka oli onneksi jo päättynyt onnellisesti.

Lähteet: Iltalehti, Seiska

Kauneuskirurgian konsultti

Marika on ilmoittanut työskentelevänsä kauneuskirurgin konsultin tehtävissä, joita hän ilmoitti vuonna 2015 tekevänsä Look-kauneusalan yrityksessä. Samalla hän kertoi myös tekevänsä juontokeikkoja ja hoitavan lastaan, joka oli Iltalehden haastattelun aikana esikouluikäinen. Marika oli mukana Look-yhtiön Tiina Jylhän kanssa järjestämässä kauneusalan kisaa, jossa etsittiin esiintymistaitoista ja normaalivartaloista naista. Kyseessä oli samalla Julkkis-TV-nettiprojekti.

Lähde: Iltalehti

Marikan ja Jani Ollilan suhde

Marika Fingerroos ja Jani Ollila avioituivat vuonna 2005. Vihkiminen suoritettiin Olarin kirkossa, jonka jälkeen oli vuorossa vielä juhlava siunaus Helsingin Kaapelitehtaalla, jotka olivat samalla Seiskan järjestämät julkkisbileet. Marikalla oli hääjuhlassa päällään seksikäs hääpuku ja jalassaan hänellä olivat saappaat. Morsian saapui paikalle ratsain ja alttarille asteli julkkispappi Mikko Salmi. Hääjuhlan aikana Marika riisui stringinsä ja heitti ne yleisöön. Tuore aviopari lähti häämatkalle Barbadokselle. Matka sisälsi lehden kuvauksia, mutta Marika ja Jani ehtivät myös lomailemaan. Liitto täydentyi vuonna 2009 pojalla.

Pari erosi vuonna 2014. Parin ongelmista oli jo sitä ennen uutisoitu paljon. Ennen parin avioitumista Marikalla oli ollut salasuhde Vesa Keskisen kanssa, josta lisää alempana. Vain kuukausi salarakaskohun jälkeen Jani oli kosinut Marikaa ja saanut myöntävän vastauksen. Marika oli kuitenkin samana vuonna lähetellyt viestejä myös Ilkka Kanervan kanssa. Mutta lopulta pari erosi oltuuaan naimisissa useamman vuoden. Erouutisten yhteydessä kerrottiin myös siitä, kuinka Marika oli pettynyt Janin tapaan hoitaa raha-asioitaan, ja Marika sai välillä hävetä muiden seurassa myös Janin luonteenlaatua. Eikä Marikan mukaan makuuhuoneasiatkaan olleet enää entisellään ennen eroa.

Lähteet: Iltasanomat, Iltasanomat, Iltalehti, Seiska

Marika Fingerroosin liittyvät tuomiot

Marikan Ex-miehelle tuomio

Iltalehti uutisoi vuonna 2017 kuinka Marika oli joutunut elämään pelossa jo pitkään. Hän oli saanut ex-mieheltään Janilta lukuisia määriä uhkauksia vuosien 2014 ja alkuvuoden 2015 aikana. Marikan kunniaakin oli samalla loukattu. Jani sai tuomion kuudesta kunnianloukkauksesta ja seitsemästä laittomasta uhkauksesta.

Lähde: Iltalehti

Marikan ja Vesa Keskisen salasuhde

Marikan ja Vesa Keskisen salasuhde paljastui kesällä vuonna 2004. Vesa seurusteli silloin poliisina toimivan Ninan kanssa, josta mies erosi salasuhdekohun takia. Marika seurusteli silloin jo Janin kanssa, mutta he eivät eronneet, vaan menivät jo seuraavana vuonna naimisiin. Seiska kertoi vuonna 2015, että Vesa lähettelee Marikalle edelleenkin viestejä, koska Marika on tehnyt Vesaan lähtemättömän vaikutuksen. Mutta Marikan mukaan hänen ja Vesan välillä ei voisi enää koskaan syntyä suhdetta. Marika on kuitenkin kertonut, kuinka Vesa on hänelle aina numero yksi. Naisen mukaan Vesa tarvitsee kuitenkin rinnalleen häntä perinteisemmän naisen. Avioituessaan kesällä 2016 Marika kertoi, että Vesa ei ole enää numero yksi.

Lähteet: Seiska, Seiska, Iltasanomat

Marikan Perhe

Marika meni kesällä 2016 toisen kerran naimisiin. Hän ei ole paljastanut aviomiehestään kovinkaan paljoa. Mies on juristi ja parin häitä juhlittiin vain perheen kesken. Marika vaihtoi samalla myös sukunimensä, joten hänen virallinen nimensä on nykyään Marika Tupila. Vaikka Marika halusi pitää häät salassa julkisuudelta, jotain tietoja häistä saatiin silti selville. Pari vihittiin Ilmajoen kirkossa, josta he poistuivat vihkimisen jälkeen hevosvaunuilla hääpaikkaan, jonka sijaintia ei paljastettu. Hääpari kertoi lähtevänsä häämatkalle noin viikon kuluttua häistä.

Marika synnytti toisen poikansa helmikuussa 2016, jolloin hänen toinen poikansa Tito oli 6-vuotias. Titon veljen nimeksi tuli Max Ian Kristian. Ennen kuin Max syntyi, uutisoitiin Marikalle järjestetyistä vauvakutsuista. Kutsujen kakku liittyi Marikaan ja hänen sen hetkiseen tilaansa. Kakusta saattoi erottaa silikoni-tissit ja vauvavatsan. Marikalla on silikonit, joten hän ei aikonut sen takia imettää vauvaansa.

Vuonna 2018 Marika kertoi, kuinka oli ottanut toista luokkaa käyvän poikansa pois homekoulusta ja opettavansa poikaansa itse siihen asti, kunnes koulun pihalle rakennetaan parakit. Vuonna 2019 Marika kertoi Seiskalle elävänsä Vaasassa seesteistä perhe-elämää.

Lähteet: Hymy, Iltalehti, Iltalehti, Iltalehti, Seiska

Marika Fingerroos ja Martina Aitolehti – Salarakkaat

Aikajana Marikan ja Martinan suhteesta
 • Marika ja Martina levyttivät yhdessä kappaleen
 • Marika ja Martina riitautuivat ja lopettivat yhteiset keikkailut

Salarakas-kappale syntyi kahden salarakkaan toimesta

Marika Fingerroos ja Martina Aitolehti julkaisivat yhdessä vuonna 2005 singlen nimeltään Salarakas. Kumpikin naisista oli tunnettuja salarakkaita, josta singlen nimi tulee. Marikalla oli ollut salasuhde kyläkauppias Vesa Keskisen kanssa ja Martinalla jalkapalloilija Alexei Eremenko Juniorin kanssa.

Salarakas singlen jälkeen Marika ja Martina julkaisivat kokonaisen albumin ja keikkailivat sekä esiintyivät yhdessä tv-ohjelmissa. 12 kappaleen albumissa on mukana myös videomateriaalia.

Marika ja Martina haukkuivat toisiaan

Martina on kertonut, kuinka hänen mielestään Marikalla ei ollut hyvä lauluääni, ja Marikan lauluosuuksia ei voitu käyttää albumissa lainkaan. Marika taas on kertonut, että he eivät koskaan olleet Martinan kanssa ystäviä. Keikoillakin hän välillä häpesi Martinan käytöstä. Lopulta naisten välit tulehtuivat ja Marika kävi keikoilla ilman Martinaa. He jatkoivat yhteistyötään siihen asti, kunnes koko albumi oli valmis.

Jos alla oleva video, jossa Marika ja Martina esittävät Salarakas-kappaleen, ei näy, voit katsoa sen täältä.

Salarakkaat-musiikkikappale

Instagram: Marika Fingerroos

Marika on vaihtanut IG-tilinsä nimeä. Siksi hänellä ei ole vielä kovin paljon seuraajia. Hän kertoo, että tämä alla oleva tili on nyt ainoa oikea.

Marika Fingerroosin Instagram-tilin tiedot
 • Käyttäjänimi: @fingerroos.marika
 • Seuraajia: Yli 4500
 • Seurannassa: Yli 160 tiliä
 • Kuvia: Yli 60
 • Tili: Julkinen

Tilanne elokuussa 2021.

Pääset Marikan IG-tilille tästä

Marikan Instagram-kuvia

Alla kerättynä joitain Marikan Insta-kuvia. Lisää kuvia näet Marikan tililtä. Kuvat tulevat näkyviin ”Näytä kuvat”-painikkeesta.

Näytä kuvat