Kristian Heiskari on Hangosta kotoisin oleva Big Brother Suomi 2019 -voittaja. Kristian lähti heti voittonsa jälkeen pitkälle Aasian matkalle eikä häntä matkan jälkeenkään nähty muutamaan kuukauteen julkisuudessa. Kristian voitti kesäkuussa 2021 Selviytyjät Suomi 5 -kauden, johon liittyen hän piti Kristianin Heimoneuvosto -nettisarjaa. Kristian on Farmi Suomi -kauden 3 kilpailija.

Lue tästä alta lisää Kristianiin liittyvistä uutisista, Kristianin Heimoneuvostosta, TV-esiintymisistä sekä muista häneen liittyvistä mielenkiintoisista asioista.

Sisällysluettelo

Kristianin heimoneuvosto

 

Kristian Heiskari -uutiset

 

Kristian Heiskari – BIO

Perustiedot – Kristian Heiskari
 • Nimi: Kristian Johannes Heiskari
 • Syntynyt: 22.5.1992, Tammisaari
 • Siviilisääty: Sinkku (tilanne keväällä 2021)
 • Saavutukset: Big Brother 2019 -voittaja, Selviytyjät Suomi kausi 5 -voittaja

Kristian Heiskarin tulot

Kristian on kertonut työskennelleensä jo vuodesta 2006 eli 14-vuotiaasta lähtien monissa erilaisissa työtehtävissä. Hän on toiminut esimerkiksi puistotyöntekijänä, sähkömiehenä, trukkikuljettajana, käsilumityöntekijänä, erotiikkavälineiden myyjänä ja pallonheittopelin hoitajana. Hänellä on myös vuosien kokemus kattotöistä, joita hän on viime aikoina tehnyt oman yrityksensä kautta. Hän sai vuonna 2019 ansiotuloja 47 649 euroa ja mätkyjä 260 euroa. Pääomatuloja Kristianilla ei ollut.

Lähteet: Kristianheiskari.fi, Seiska

Kristianin filmografiaa aikajärjestyksessä

Kristian Heiskari – filmografia
 • 2019: Big Brother Suomi
 • 2020: Selviytyjät Suomi
 • 2020: Kämppä tyhjän -single
 • 2021: Farmi Suomi

Kristian nähtiin ensimmäisen kerran julkisuudessa, kun hän osallistui Big Brother Suomi ohjelmaan vuonna 2019. Sen jälkeen häneen on päästy tutustumaan lisää muiden ohjelmien kautta. Wikipedia kertoo, että hän on ollut myös rap-artisti Jeijjon mukana tekemässä singleä nimeltään Kämppä tyhjän.

Kristian Heiskari – Big Brother Suomi 2019 -kilpailija

Vuoden 2019 Big Brother Suomi -talosta käveli voittajana ulos Kristian Heiskari. Hän asteli taloon heti kilpailun ensimmäisenä päivänä, joten hän ehti asumaan talossa 71 päivän ajan. Kristian on kertonut, että olisi toivonut olleensa humalassa näiden päivien aikana vähän vähemmän. Vaikka aluksi hän ei aikonut katsoa lainkaan kauden tapahtumia jälkilähetyksenä, on hän kertomansa mukaan katsonut nyt koko kauden läpi. Sen jälkeen hän on osannut kertoa, että katsojat näkivät BB-talossa ihan oikean Kristianin, vaikka suljetussa tilassa eläminen vieraiden ihmisten kanssa vaikuttivatkin jollakin tavalla hänen käytökseensä.

Kristian katosi hetkeksi julkisuudesta BB-voittonsa jälkeen

BB-Kristian eli Krisu kuittasi BB-voitostaan 30 000 euroa, josta noin 10 000 euroa meni veroihin. Voittorahoillaan hän pisti hampaat kuntoon ja perusti yrityksen lähinnä tulevaisuuttaan ajatellen. Tällä hetkellä yritys tekee mm. kattotöitä kuten niiden maalauksia. Hän sai hoidettua myös luottokorttivelat pois sekä itseltään että tyttöystävältään.

Kristian kertoi keränneensä jo ennen Big Brotheria rahaa matkaa varten, joten voittorahoja ei tarvinnut matkaan käyttää. Matkalle lähtö viivästyi hänen Big Brotherin osallistumisensa takia, mutta hän lähti matkalle jo joulukuussa 2019 aika pian BB-talosta ulosastumisen jälkeen. Kohteena oli Aasia ja mukaan lähti myös Kristianin tyttöystävä Satu, josta mies on reissun jälkeen eronnut. Pari matkusteli Aasiassa maaliskuun 2020 puoliväliin asti.

Kun Kristian pääsi ulos Big Brother -talosta, nähtiin hänet muutamassa televisiohaastattelussa, mutta pian sen jälkeen hän katosi hetkeksi julkisuudesta. Syynä oli ensin tietysti Aasian matka, mutta sen jälkeen hän on kertomansa perusteella elänyt tasapaksua ja tylsää arkea sekä tehnyt paljon töitä. Mutta hän on taas palannut julkisuuteen, josta lisää seuraavassa kohdassa, jossa kerrotaan Kristianin osallistumisesta Selviytyjät Suomi -kisaan.

Lähteet: Iltasanomat, Iltalehti

Kristian Heiskari – Selvitytyjät Suomi kausi 5 -kilpailija

Selviytyjät Suomi kausi 5 kuvattiin kesällä 2020. Kristian oli yksi sen kuudestatoista kilpailijasta. Kausi nähtiin kevään 2021 aikana Nelosella. Sitä mukaan, kun nähtiin, ketkä tippuivat kisasta, Kristian haastatteli tippujia Kristianin Heimoneuvosto – nettisarjassa. Hän oli itse Selviytyjät Suomi kausi 5 -voittaja.

Instagram: Kristian Heiskari

Kristian Heiskari Instagram-tilin tiedot
 • Käyttäjänimi: @heikrisse
 • Seuraajia: Yli 45 000
 • Seurannassa: Yli 1000 tiliä
 • Kuvia: Yli 90
 • Tili: Julkinen

Tilanne marraskuussa 2021.

Kristian Heiskari IG-tiliä päivitetään muutaman kerran kuukaudessa. Kristianin käyttäjänimi Instagramissa on @heikrisse. Kristianilla on Instagramissa yli 45 000 seuraajaa (tilanne marraskuussa 2021). Kristianin tili on julkinen, eli hänen kuviaan ja MyStory-päivityksiään voi katsoa kuka tahansa.