Helmi Loukasmäki on Ilmajoelta kotoisin oleva vaalea neitokainen. Hän tuli suurelle yleisölle tutuksi musiikkilegenda Ilkka ”Danny” Lipsasen avustajana, jonka jälkeen on kuultu myös huhuja, että hän myös seurustelisi Dannyn kanssa. Mutta hänen mukaansa kyse on vain pelkästä ystävyydestä, vaikka hänen on kerrottu asuvan Dannyn Raumalla sijaitsevassa talossa.

Lue tästä alta lisää Helmiin liittyvistä uutisista ja hänen elämänsä muuttaneestä kesästä 2020!

Sisällysluettelo

Helmi Loukasmäki -Uutiset

 

Helmi Loukasmäki – BIO

Perustiedot – Helmi Loukasmäki
 • Nimi: Helmi Loukasmäki
 • Syntynyt: 24.2. 2001, Ilmajoki
 • Työ: Musiikkilegenda Ilkka ”Danny” Lipsasen avustaja kesällä 2020
 • Opinnot: Kevään 2020 ylioppilas

Helmi Loukasmäki – tulot

Helmin tulotiedoista ei löydy paljon uutisia.

Tulotiedot – Helmi Loukasmäki
 • Vuosi 2019: Ansiotulot 1 587 euroa, ei pääomatuloja

Lähteet: Seiska

Helmi tienasi ennen Dannyn avustajaksi ryhtymistä ansiotuloja vain 1587 euroa. Vuoden 2020 tuloista ei ole vielä löytynyt tietoja.

Helmi ja Danny

Aikajana Helmin ja Dannyn ystävyyssuhteen kehittymisestä
 • Muutama vuosi ennen kesää 2020: Helmi ja Danny näkivät erään konsertin jälkeen
 • Kesä 2020: Helmistä tuli Dannyn avustaja ja ystävä
 • Syksy 2020: Helmi muutti Dannyn asuntoon
 • Tammikuu 2021: Helmi esitteli Dannyn perheelleen
 • Kevät 2021: Helmi paljastaa välien olevan poikki osaan sukulaisista

Helmi ja Danny tapasivat ensimmäisen kerran

Helmi on kertonut nähneensä Dannyn ensimmäisen kerran jo muutama vuosi sitten ennen kesäpestiään Dannyn avustajana. Kun koitti kesä 2020, Helmi pääsi kesätöihin Dannyn avustajaksi ja tutustui Dannyyn paremmin.

Helmi sai kesätyön kesäksi 2020 Dannyn avustajana

Helmin kesätyö piti sisällään monenlaisia tehtäviä. Dannyn huvila oli kärsinyt myrskyn aiheuttamista tuhoista. Helmin tehtävänä oli toimia ruuanlaittajana työmiehille huvilan usean viikon kestävän remontin ajan. Hän teki myös toimistotöitä ja toimi lastenhoitajana Dannyn tyttärenpojalle.

Helmi ei tehnyt Dannyn luona pelkästään töitä, vaan pelasi tennistä, ui ja veneili Dannyn kanssa. Helmi sai kesän aikana paljon kokemuksia. Hän mm. pääsi poseeraamaan valokuvamallina kesäisissä maisemissa. Danny on järjestänyt hänelle mm. studiosession kapellimestari Petri Kokon studiolla.

Helmi muutti Dannyn Rauman asuntoon

Helmi vietti kesällä 2020 paljon aikaa Dannyn kesäasunnolla Raumalla kesätyönsä kautta, mutta sitten hänen on kerrottu muuttaneen Dannyn Raumalla sijaitsevaan asuntoon. Danny on kertonut, että hänen ihmissuhteensa ovat yleensä pitkäikäisiä ja jopa elinikäisiä, johon hän pyrkii. Helmi on osoittautunut hänelle tärkeäksi, joten hän on nyt hänelle tärkeiden ihmisten joukossa.

Helmi Loukasmäki – vanhemmat pääsivät tapaamaan Dannyn

Helmi pääsi esittelemään Dannyn perheelleen. Ilmeisesti mukana oli ainakin hänen isä ja äiti. Helmi Loukasmäen perhe ei ole kuitenkaan ollut esillä julkisuudessa, joten Helmi ei heistä enempää kerro kuin että he ovat nyt tavanneet musiikkineuvoksen. Helmi Loukasmäki keskustelu käy nyt kovaa, mutta Helmi haluaa pitää perheensä niistä sivussa. Danny ja Helmi suhde on ollut keskusteluissa tähän mennessä pääosassa.

Danny ja Helmi Loukasmäki – osaan sukulaisista välit poikki

Helmi on paljastanut, että hän on joutunut pettymään joihinkin ihmisiin. Helmin ja Dannyn suhde ei ole ilmeisesti ollut kaikkien mieleen, joten Helmi on joutunut pistämään välit poikki joidenkin ystävien ja sukulaisten kanssa.

Lähteet: Iltalehti, Stara, Iltalehti

Helmin Instagram

Helmi Loukasmäki – Instagram-tilin tiedot
 • Käyttäjänimi: @helmiloukasmaki
 • Seuraajia: Yli 7000
 • Seurannassa: Yli 260 tiliä
 • Kuvia: Yli 30
 • Tili: Julkinen

Tilanne toukokuussa 2021.

Helmi päivittää Instagram-tiliään aika harvoin, välillä vain noin kerran kuussa. Viimeisimmät päivitykset koskevat yleensä jotain, mitä hän on tehnyt Dannyn seurassa. Helmin käyttäjänimi Instagramissa on @helmiloukasmaki. Helmillä on Instagramissa yli 7000 seuraajaa (tilanne toukokuussa 2021). Helmin tili on julkinen, eli hänen kuviaan ja MyStory-päivityksiään voi katsoa kuka tahansa.