Osallistu Tigers-tanssiryhmän ja Metropolin järjestämään Paras tanssityttö 2012 äänestyksen. Kuka on suosikkisi näistä hehkuvan kuumista kaunottarista? Äänestä sivun alaosasta!
1. Outi
Pituus: 165cm
Paino: 53kg
Ammatti: Tigers-tanssija, Opiskelija
Harrastukset: showtanssi, kuntosali, lukeminen
Vuoden Tiikeriksikin valittu villikissa antaa ryhmälle kaikkensa ja enemmän. Tämä muodollisesti pätevä blondi saa keikoillakin aina innokkaan fanilauman peräänsä.
2. Soila
Pituus: 166cm
Paino: 56kg
Ammatti: Tigers-tanssija, myyjä
Harrastukset: showtanssi, kuntosali
Tämä nainen lyö kipinää keikoilla ja esiintymistaito on varmoissa ohjissa. Vuorovaikutus yleisön kanssa on huikea, kun tämä kurvikuningatar nousee estradille!
3. Hanna
Pituus: 170cm
Paino: 60kg
Ammatti: Tigers-tanssija, markkinointiassistentti
Harrastukset: showtanssi, kuntosali
Kauneuskilpailuvoittoja kahminut muodokas tummaverikkö kerää katseita, missä sitten kulkeekin. Lavalla vaivattoman viehkeästi liikkuvasta kaunottaresta löytyy potkua ja todellista tiikeriluonnetta!
4. Marika
Pituus: 162cm
Paino: 52kg
Ammatti: Tigers-tanssija, asiakaspalveluvastaava
Harrastukset: showtanssi, kuntosali, lukeminen
Valloittava energia ja sähäkkyys kuvaavat tätä tiikerityttöä parhaiten. Showtanssin lisäksi tämä nainen on erikoistunut myös joogaan ja pilatekseen, ja ohjaajan tehtävätkin luonnistuvat mutkattomasti.
5. Veronika
Pituus: 162cm
Paino: 48kg
Ammatti: Tigers-tanssija, Baarimikko
Harrastukset: showtanssi, lenkkeily, uinti
Esiintymistaitoa ja seksikkyyttä ei tästä naisesta puutu! Pienestä koostaan huolimatta tämä taskuvenus ottaa vaivatta koko lavan haltuunsa.
6. Meiju
Pituus: 167cm
Paino: 53kg
Ammatti: Tigers-tanssija, Opiskelija
Harrastukset: showtanssi, lenkkeily
Meijussa sekoittuu sopivalla tavalla viettelevä naarastiikeri ja viaton naapurintyttö. Tämän kissamaisen notkean esiintyjän katseesta paistaa, että hän on lavalla kuin kotonaan.
7. Eve
Pituus: 167cm
Paino: 58kg
Ammatti: Tigers-tanssija, myyjä
Harrastukset: kuntosali, showtanssi
Iloisuus ja ystävällisyys ovat tämän söpöläisen valttikortit ja Eve huolehtiikin, että kaikilla on hauskaa niin keikkamatkoilla kuin treeneissä. Lavalla tämä uhkea kaunotar sulattaa yleisön sydämet!
[poll id=”7″]