Näyttelijätär Kristen Stewartin läpinäkyvät puvut alkavat muodostua hänen tavaramerkikseen. Uusimman Twilight-elokuvan ensi-illoissa Stewartin yllä nähtiin kaksi seksikästä asukokonaisuutta, jotka jättivät vain vähän mielikuvituksen varaan. Nudenvärinen iltapuku ja musta housupuku peittivät vain kriittisimmät kohdat.
Eilen illalla Stewart saapui tähdittämänsä On The Road –elokuvan ensi-iltaan New Yorkissa tyylilleen uskollisena. Hänellä oli yllään vain valkoiset rintaliivit ja shortsit, joita verhosi lyhyt harsomainen mekko. Tällä kertaa kokonaisuus ei onnistunut aiheuttamaan wau-efektiä vaan näyttelijättären olemus herättää myötähäpeän tunteita. Arvokkaassa tilaisuudessa Stewartin valitsema puku näyttää lähinnä halvalta.
Näyttelijättären lähipiiri juorusi taannoin, että Twilight –Aamunkoi osa 2 –ensi-iltojen puvut olivat laskelmoidusti äärimmäisen seksikkäitä. Median haluttiin kiinnittävän huomionsa Stewartin ulkomuotoon pettämiskohun sijaan hänen edustaessaan Robert Pattinsonin kanssa yhteenpaluun jälkeen. Eilisessä On The Road –ensi-illassa Pattinsonia ei näkynyt.
Toivottavasti Stewart on pian valmis kommentoimaan hairahdustaan, sillä seuraava silmänkääntötemppu vaatii jo esiintymisen pelkissä alusvaatteissa.
Katso kuvat TÄÄLTÄ.