Englantilainen kuuden lapsen äiti Yvonne Adkins (kuvassa) jätti 3-kuukautisen tyttövauvansa sohvalle, kun hän itse meni yläkertaan harrastamaan seksiä miehen kanssa, jonka oli tavannut bussipysäkillä.
Adkins soitti ambulanssin seuraavana aamuna, koska alakerrassa sohvalla sisarensa kanssa nukkunut Shanelle-vauva ei Adkinsin herätessä hengittänyt. Ensihoitajien saapuessa Adkins ei osoittanut tunteita eikä halunnut matkustaa vauvan kanssa ambulanssissa. Hän ei edes halunnut nähdä pienokaista, jonka henkeä ensihoitajat yrittivät pelastaa ja sanoi puhelimessa jollekin perheenjäsenelle, että on yleistä että vauva vetää nukkuessaan peiton kasvojensa päälle.
Vauva todettiin sairaalassa kuolleeksi. Adkins väitti ensin viranomaisille vauvan nukkuneen kehdossa yläkerran makuuhuoneessa, mutta myönsi myöhemmin tytön nukkuneen alakerran sohvalla. Shanelle oli kärsinyt syntymästään saakka refluksitaudista ja oksentelusta.
Kuolinsyytutkimuksessa ei voitu selvittää Shanellen tarkkaa kuolinsyytä, joten Adkins ei saanut joulukuussa käydyssä oikeudenkäynnissä tuomiota. Häntä kuitenkin nuhdeltiin asiasta, sillä hän oli asettanut henkilökohtaisen nautinnon lapsensa hyvinvoinnin edelle.
Adkinsin kuudesta lapsesta neljällä on eri isä. Sosiaaliviranomaiset olivat vierailleet perheessä neljä kertaa ennen viime elokuussa tapahtunutta tragediaa. Adkinsille oli aiemmin viime vuonna langetettu kahden vuoden ehdollinen tuomio lasta kohtaan osoittamastaan julmuudesta.
Lähde: Daily Mail
Kuva: Facebook