Moskovassa on tapahtunut kammottava verityö. Englantilainen Daily Mail raportoi, että burkaan pukeutunut lastenhoitaja on leikannut hoitamansa 4-vuotiaan tytön pään irti ja kävellyt kadulla päätä roikottaen, huutaen ”Allahu Akbar” (suom. ”Jumala on suuri”).
Nainen roikotti tytön päätä Oktyabrskoye Polen metroaseman edessä joitakin tunteja sen jälkeen, kun palomiehet olivat löytäneet tytön päättömän ruumiin sammuttaessaan hoitajan sytyttämää asuntoa.
Tytön nimeksi on ilmoitettu Nastya M. Tytön 38-vuotias hoitaja, uzbekistanilainen Gyulchehra Bobokulova, huusi todistajien mukaan metroaseman sisäänkäynnin edessä: ”Lapseni tapettiin… räjäytän kaikki”, ”Allahu Akbar”, sekä ”Vihaan demokratiaa.”
Poliisi pidätti naisen, jolta ei löydetty räjähdysaineita. Nainen on raporttien mukaan kertonut kuulusteluissa poliisille tappaneensa tytön ja halunneensa teolleen mahdollisimman paljon huomiota. Hän myös halusi tytön vanhempien tietävän, kuka tappoi heidän tyttärensä.
https://youtu.be/sYSjXQbi8rQ
Nainen oli hoitanut tyttöä 18 kuukauden ajan. Tytöllä oli oppimisvaikeuksia ja hän ei pystynyt kävelemään. Kammottava veriteko tapahtui sen jälkeen, kun nainen jäi muun perheen lähdettyä asuntoon kahdestaan tytön kanssa. Perheeseen kuului tytön lisäksi isä, joka työskentelee teknikkona puhelinyhtiössä, 15-vuotias veli sekä äiti, joka pyörtyi kuulleessaan tapahtuneesta ja jouduttiin kuljettamaan sairaalaan.

Nainen huusi metroaseman edessä kuvatussa videossa olevansa terroristi, mutta poliisi ei tutki asiaa terrorismina. Nainen on määrätty mielentilatutkimukseen.

Lähde: Daily Mail
Kuva: Panorama.it