[jwplayer]http://youtu.be/8QL0sxhfodQ[/jwplayer]
Johanna Tukiaisen piti esiintyä eilen Kouvolassa Red Moon ja Club Encore -ravintoloissa. Katastrofin ainekset olivat ilmassa jo alkuillasta, kun Johanna oli jättää kokonaan tulematta paikalle. Lopulta kuitenkin oltiin aikataulussa ja keikan oli määrä alkaa.
Täysin laittautumaton ja sekavan oloinen Johanna kiipesi lavalle alkaen haukkua Kouvolaa ja kouvolalaisia karvatakki päällään. Hän kehotti yleisöä mm. vetämään ranteensa auki. Sitten tapahtui jotain järkyttävää. Tuksu hyökkäsi eturivin fanien kimppuun ja antoi nyrkkien puhua. Järjestysmiehet joutuivat raahaamaan ruokottomuuksia huudelleen, aggressiivisen Johannan pois paikalta.
Osansa silmittömästi raivoavan Tukiaisen vihasta saivat myös paikalla ollut Metropolin kuvaaja ja Arto Länsman, joita nainen myös veti turpaan. Kuvaaja kommentoi tapahtumia ilmeisen järkyttyneenä. ”Arto on hengenvaarassa. Joku kerta tuo nainen vielä tappaa hänet”.
Arto itse kertoo pelkäävänsä Johannaa. ”Kun lähdimme Lahdesta, ilmassa oli jo kauhea kalabaliikki. Matkalla hän hyökkäsi kimppuuni, kun ajoin autoa” voipunut mies kuvailee tapahtumia. ”Ennen keikkaa Johanna oli jo niin sekaisin raivosta, että meinasin soittaa poliisit paikalle. Se tuntui kuitenkin siinä tilanteessa, juuri ennen esiintymistä, mahdottomalta ajatukselta” Arto jatkaa.
Totaaliseksi katastrofiksi muuttuneesta illasta on paljon kuvamateriaalia ja silminnäkijäkertomuksia.