Amsterdamin vanhimmiksi prostituoiduiksi nimetyt 70-vuotiaat kaksoset Louise ja Martine Fokkens ovat ilmoittaneet jäävänsä eläkkeelle.
Yhteensä leideillä on takanaan 100 vuotta seksityöläisinä ja yli 355 000 asiakasta. Louise kertoo, että hänen niveltulehduksensa tekee joistain seksiasennoista liian kivuliaita. Martine puolestaan myöntää, että näillä kilometreillä on vaikea löytää uusia asiakkaita. Vanhoja uskollisia on onneksi riittänyt uran loppumetreille saakka.
Louise ja Martine päätyivät alalle parikymppisinä. Molemmilla oli takanaan väkivaltaiset suhteet ja rahaa oli hommattava jostain eron jälkeen. Nykyisestä parisuhdetilanteesta kaksoset eivät kerro, mutta molemmilla on lapsia, toisella neljä ja toisella kolme.
Kaksosista kuvattiin viime vuonna dokumenttielokuva Meet the Fokkens. Lisäksi ovat saaneet valmiiksi punaisten lyhtyjen kadulla vietetyistä vuosista kirjoittamansa muistelmateoksen The Ladies of Amsterdam. Louise ja Martine toivovatkin saavansa tuotoksista tienestejä eläkepäivilleen.
Simpsakoita leidejä ikäisekseen, kuvat täällä