Johanna Tukiainen on joutunut taas kerran tekemisiin virkavallan kanssa, kun poliisi pidätti hänet kesken taksimatkan viime yönä.
Tukiainen oli lauantai-iltana keikalla Kempeleessä sijaitsevassa ravintola Karhunpesässä. Keikka meni kaiken kaikkiaan hyvin, ja paikalla oli runsaasti Johanna-faneja. Huomiota herätti kuitenkin kaksi ravintolan pihalla päivystänyttä poliisiautoa, joiden arveltiin olevan paikalla kaiken varalta.
Esiintymisen jälkeen pieni porukka pyysi Tukiaista lähtemään heidän mukaansa Ouluun jatkoille. Matkaa Kempeleestä Ouluun lähdettin tekemään tilataksilla, tarkoituksena käydä lenkki Johannan hotellin kautta. Hieman ennen hotellia poliisit kuitenkin pysäyttivät tilataksin, ja ottivat Tukiaisen kyytiinsä. Paikalla olleet kertoivat poliisin sanoneen: ”Tästä eteenpäin valtio kustantaa matkasi”. Poliisit olivat myös ilmoittaneet että Tukianen joutuu maanantaina oikeuden eteen.
Syynä pidätykselle ovat ilmeisesti ehdonalaisessa vankeudessa olevan Tukiasen viimeaikaiset riehumiset ja pahoinpitelyt. Uutisoimme aiemmin tällä viikolla mm. Johannan lyöneen ex-miestään viinipullolla päähän.