Saksalaisen megatähti Sandran konserttikiertue Suomessa on peruttu. Sandran oli määrä esiintyä tulevana viikonloppuna Helsingissä, Turussa ja Jyväskylässä mittavan taustaryhmänsä kanssa. Sandra muistetaan erityisesti 80-luvun lopun superhiteistä, jolloin hän oli Euroopassa hetkellisesti suositumpi kuin Madonna.
“In The Heat Of The Night”, “(I’ll never be) Maria Magdalena”, ”Everlasting Love”, ”Hiroshima.”Nämä hitit muiden ohessa satapäinen yleisö olisi halunnut kuulla.
– “I wont be in the heat of the night on friday!!:(((“, kommentoi Facebookissa eräs tilaisuutta odottanut fani.
– ”..niinPÄ..paskaa.”, vastaa toinen käyttäjä.
Konserttikiertueen järjestäjä vetoaa huonosti käynnistyneeseen lipunmyyntiin ja pahoittelee syvästi tapahtunutta. ”Aloitamme kaikkien lippurahojen palautuksen”, kertoo kiertuejärjestäjän edustaja Metropolille.
Metropoli sai Sandran puhelimen päähän lentokentältä Saksasta, jossa pettynyt artisti purki tuntojaan. ”Istumme täällä odottamassa lentoamme, ja promottori ilmoitti juuri että kaikki konsertit on peruttu. En usko tätä, 35 vuoteen mitään tällaista ei ole tapahtunut! Olen niin vihainen, tulen hulluksi!”, hän kertoo ääni murtuen.
”Tulemme vielä takaisin”, Sandran manageri lupaa.
Jäämme odottamaan Sandran seuraavaa mahdollisuutta Suomessa.