Uutta särmää suosittuun Muodin huipulle -formaattiin tarjoilee AVAn uutuussarja Asustemuodin huipulle. Ohjelmassa 12 suunnittelijaa ottaa mittaa toisistaan, mutta tällä kertaa pääosassa ovat vain ja ainoastaan asusteet. Sarja nähdään AVAlla tiistaisin klo 20 alkaen 16.10.
Kuka luo upeimmat laukut, makeimmat kengät, näyttävimmät korut tai ihastuttavimmat hatut? Vain mielikuvitus ja ainakin toivottavasti hyvä maku ovat rajana, kun 12 suunnittelijaa esittelee taitojaan asusteiden maailmassa.
Kauden aikana lahjakkaat kilpailijat osoittavat, kuinka asut kokevat täydellisen muodonmuutoksen oivaltavilla asusteilla. Mutta kuka tekee luomuksillaan suurimman vaikutuksen ja vie kotiin 100 000 dollarin pääpalkinnon? Kahdeksan jakson aikana se selviää.
Ohjelman juontaa malli ja näyttelijä Molly Sims (Las Vegas, Vaaleanpunainen pantteri 2), jolla itselläänkin on kokemusta asustemuotisuunnittelusta. Hänellä on ollut oma korumallistonsa vuodesta 2004. Tuomareina ovat suunnittelija Kenneth Cole ja In Style -lehden päätoimittaja Ariel Foxman. Kilpailijoiden mentorina puolestaan toimii lifestyle-asiantuntija Eva Jeanbart-Lorenzotti.
Kauden aikana vierailevina tuomareina nähdään mm. Smash-sarjassa näyttelevä Debra Messing, tv-tähti Kelly Osbourne sekä tyyli-ikoni Alexa Chung.
Asustemuodin huipulle on Lifetime-kanavan tuotantoa. Ohjelman alkuperäinen nimi on Project Accessory, ja ensimmäinen tuotantokausi on valmistunut vuonna 2011.