Kerroimme sunnuntaina avioeroa hakevien Tauski ja Henna Peltosen välien lämpenemisen päättyneen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä välikohtaukseen, jossa Tauski oli pahoinpidellyt vaimoaan. Humalainen laulaja oli muun muassa repinyt Hennaa hiuksista, sekä kuristanut ja läpsinyt kasvoihin.
Tauski ei suoranaisesti kiistänyt Hymy-lehdelle antamissaan kommenteissa syyllistyneensä väkivaltaan vaimoaan kohtaan, vaan syytti Hennan aiheuttaneen itse välikohtauksen.
– Välikohtaus jota hän nyt julkisuudessa ruotii, on hänen itsensä aiheuttama, Tauski sanoo.
Henna Peltonen hämmästelee miehen väitteitä. Todisteeksi Tauskin väkivaltaisuudesta hän esittää kuvan rytäkässä revenneestä korvastaan.
– Korva repesi siinä rytäkässä kun Tauski repi hiuksista, läpsi joka puolelle ja kuristi minua, Henna kuvailee tapahtumia.
Hymylle antamissaan kommenteissa Tauski epäilee Hennan olevan vain mustasukkainen, koska Tauski ja hänen ensimmäinen vaimonsa, Tina, ovat viihtyneet viime aikoina yhdessä. Hennan mukaan mistään mustasukkaisuudesta ei todellakaan ole kyse.
– Tauski lähettelee minulla jatkuvasti viestejä, joissa hän kertoo rakastavansa minua ja haluavansa pysyä aina yhdessä. Minä olisin enemmän kuin iloinen, jos hän palaisi Tinan kanssa yhteen ja jättäisi minut jo vihdoin rauhaan! Saisin jatkaa elämääni kaikessa rauhassa, Henna paukauttaa.
Tauski kiistää Hymyssä vahvasti myös sen, että hän ja Henna olisivat viettäneet lähiaikoina yhteistä aikaa. Kuitenkin pari on nähty viime aikoina useaan otteeseen julkisesti yhdessä.