Johanna Tukiaisen tuttavapiiriin kuuluva Joni Virtanen on tehnyt poliisille rikosilmoituksen häneen kohdistuneesta kunnianloukkauksesta. Virtanen toimi joillakin Tukiaisen keikoilla juontajana, mutta yhteistyö on sittemmin päättynyt. Rikosilmoituksen nostamiseen johtaneet tapahtumat saivat alkunsa Johanna Tukiaisen Facebook-kirjoittelusta 4. maaliskuuta.
Tukiainen kirjoitti omassa profiilissaan muun muassa seuraavasti:
– Joku tuntematon uskovainen nainen soitti minulle, ja oli kuulemma nähnyt hirveän vaivan siinä että ylipäätään löysi numeroni mistään. Hän kuulosti olevansa hädissään ja puhui sekä isäni, että Julian kanssa puhelimessa. Hän oli kuulemma nähnyt useamman näyn, joissa varoitettiin rankasti tästä homokolmikosta: Petri, Juha ja Joni. Meiltä on kadonnut ihan älyttömästi hienoja koruja ja vaatteita Jollaksesta, mun yksi kännyköistäni, Julian makea musta nahkatakki jne. sekä mun tärkeitä lääkkeitä joita lääkäri on mulle määrännyt. Nainen sanoi puhelimessa, että Joni Virtanen Salosta kuulemma varasti lähestulkoon kaiken!
Joni Virtaselle syyttelyt olivat liikaa, ja hän teki asiasta rikosilmoituksen. Virtanen vastaa Johannan syytöksiin omassa blogissaan seuraavasti:
– Jepulis jep… Minä varastin kaiken? Missä minun digikamera ja vaatteeni on? Keikkakuskinamme Savon kiertueella tai oikeastaan sinne vain meidän vei teidän pitkäaikainen ystävänne, joka ei halua julkisuutta, mutta sinun mukaasi hän varasti kassini, mutta enpä oikein usko näin jälkikäteen.