Marianne Kallio kirjoittaa Facebookissa olleensa pahasti sairas ja että lääkärit eivät pystyneet auttamaan häntä. Hän kuitenkin löysi apua henkiparantajasta, joka tekee parannustyön kätevästi etähoitona puhelimen välityksellä. Marianne kirjoitti kyseisen henkiparantajan Facebook-sivuille seuraavasti:
En voi muuta kuin kiittää avustasi, olet auttanut erityisellä tavalla! Olen ollut pahasti sairas, ilman apuasi en pystyisi tehdä mitään töitä. Lääkärit eivät pystyneet auttamaan, olet todellinen auttaja! En voi koskaan kiittää tarpeeksi. Kaikkea hyvää sinulle, lämpimästi kiittäen
Marianne
Kuusi päivää myöhemmin Marianne kertoi tarkemmin hoitokokemuksistaan parantajan Facebook-sivuilla. Tällä kertaa paljastui, että Mariannen äiti oli sanonut nähneensä aniliininpunaisen kirkkaan valopallon tyttärensä yläpuolella hoidon aikana. Mariannelle puhelimitse annettu etähoito oli hyvin fyysinen kokemus:
Hoitokokemus mitä mielyttävin. Äitilleni kävi näin. tuli sellane tune käsivarsiin et ne särki ja sydän oli kipee ja kaulasta meni jotain virtaa sydämeen ja jalt särki aj sit uli sellane hyvänolon tunen pääjän ja kaikkialle ja selln aniliinipunanen pallo ikä oli aika korkeella kiersi ylhäältä vasemmalle ja keskelle kokoaja ja häipyi vasta hoidon loputtua ja raajoissa pistelee ja lämmin tunne nyt raajt pisteleel polvet ja kädet mutta väsynyt olo mutta todella mahtava kokemus sydän pistelee myös ja siinä lämmin tunne. Selkä täysin auki.mut äiti näki sen pallon alus tosi kirkkaana ja lopus se haaleni kokonaa. Hyvä olla hoidon aikana. Itselleni tuli silleen, että joku puristi mua reidestä, 10 minuuttia sit sellanen energia kieri mussa, niinku kihelmöi ja sit yllättäen joku työnsi selkää ylöspäin se hytkähdin ylöspäin, sit ku joku ois hieronu alaselän nivelestä ja selästä, tuntu haalee polte sit joku taivutti mun nilkan niin et se heilahti. Kiitos, uutta hoitokertaa odotellessa !
kallio_1