Niin se vuosi taas vierähti. Kiitos vuodesta 2020, et ollut kovin hyvä meille.

Vuosi oli ikimuistoinen ja haastava monella tapaa. Kuka olisi uskonut, että meidän elinaikanamme joudumme Suomessakin kulkemaan maskit päällä, on liikkumisen rajoituksia ja rajoituksia rajoitusten perään.

Kaikki tapahtumat oli peruttu. Matkustamista oli rajoitettu ja pelkkä kurkun kutittamisen aiheuttama yskäisy kaupassa sai kymmenet ihmiset tuijottamaan sinua. Jos katse voisi tappaa, olisin kuollut tänä vuonna moneen kertaan.

Itse olen hyvin omissa oloissani viihtyvä, joten eipä nuo rajoituksen sinänsä omaa elämääni kovasti muuttaneet. Ehkä suurin muutos omalla kohdallani oli se, etten päässyt konsertteihin tai matkustelemaan. Tyttäreni olen nähnyt viimeksi kesällä 2019. Hän asuu Uudessa-Seelannissa.

Se on ollut suurin pettymys, ettemme ole voineet nähdä saatikka pystyneet lähettämään postia. Uudessa-Seelannissa on ollut niin tarkat rajoitukset. Sieltä ei ole voinut lähettää mitään tai sinne ei ole voinut lähettää mitään. Suuri toiveeni on, että tapaisimme taas pian muutenkin kuin facetimen välityksellä.

Kivoja asioita tapahtui myös vuonna 2020.

Sain osallistua Suurin pudottaja Suomi -ohjelmaan. Sain mahdollisuuden aloittaa blogin kirjoittamisen Metropoli.net -sivustolle. Kirjoittaminen on minun juttuni. Minut valittiin Perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaaksi Espoossa vuonna 2021 sekä Espoon perussuomalaisten ry hallituksen jäseneksi vuodeksi 2021. Politiikka on suuri intohimoni.

Olen saanut tehdä opiskelun ohessa hoivakodissa työtä, joka on minulle todella rakasta ja tärkeää tekemistä. Olen suunnitellut aloittavani sosiaali- ja terveysalan jatko-opinnot johtamisen ja kehittämisen saralla sekä sosiaalipolitiikan opinnot. Lisäksi olen vienyt eteenpäin omaa tv-ohjelmaa ja kirjaa.

Perheen kanssa oli myös paljon rakkaita hetkiä ja kukaan ei pahemmin sairastunut. Edellä mainitut asiat olisivat toivelistalla vuonna 2021.

Pidemmittä puheitta.

Kiitos rakkaat lukijat kuluneesta vuodesta!

Jatketaan harjoituksia ja kirjoituksia.

Tehdään vuodesta 2021 paras vuosi koskaan.

Mahtavaa Uutta Vuotta!