Vaikka korona jyllää ja loma suunnitelmat on menneet uusiksi, aina on vaihtoehtoja kulkea valoa kohti. Ei tarvitse lähteä merta edemmäksi kalaan, jotta voi tehdä arjesta juhlaa.Vaikka ajat ovat pimeitä Scandick Tampere City valaisee päiväsi ja tekee lomastasi valoisan ja viihtyisän. Hotelli on aivan kaupungin sykkeessä.

Tampereelle on aina kiva matkustaa. Tampere on kotikaupunkini. Täällä mieli ja sielu lepää. Tutussa ymäristössä perheen ja ystävien ympäröimänä. Tänne on aina kiva palata.Olen ollut hotellin asiakas yli 20 vuotta. Se, että olen pysynyt nämä yli 20 vuotta lojaaliina asiakkaana, kertoo myös omaa tarinaansa. Hotelli on palveluiltaan ja siisteydeltään täysin omaa luokkaansa.

Kuva: Claudia Eve

Ravintolan antimet ovat kerta toisensa jälkeen makuhermoja kutkuttavat.

Korona aikana hotellissa on huomiotu ainutlaatuisella tavalla hygienia, turvavälit ja viihtyvyyteen on panostettu koronarajoituksista huolimatta.

Tämä hotelli on oiva vaihtoehto Tamperelaisille ja muualta tuleville, jos haluat viettää omaa aikaa, parisuhteen laatuaikaa, perheen laatuaikaa tai vaikka ystävien kanssa pikkujouluja tai isoja jouluja. Uusi vuosi mukavissa puitteissa omassa huoneessa ilman anniskelurajoituksia ja turvavälejä on loistava vaihtoehto piristää elämää.

Kuva: Claudia Eve

Iso suositus!