No niin!

Niin se on Suurin pudottaja Suomi -finaalia vaille valmis. Finaali tämän viikon torstaina klo 20.00 Nelosella.

Jännitys tiivistyy: Kuka on suurin pudottaja Suomi 2020?

Laihduin ohjelman kuvausten aikana peräti 12 kiloa. Ehdottomasti yksi elämäni suurimpia motivaation antajia painonhallinnassa on hyvä valmentaja, hyvät tuotteet ja ohjeet. Tammikuussa jatkan valmennusta. Siitä lisää ensi vuonna.

Aiemmin olen Cambridgen avulla tiputtanut painoani kahdesti peräti 20 kiloa. Ehdottomasti paras ja nopein tapa saada tuloksia jos vie ohjelman loppuun. Itse olen lopettanut saavutettuani tulokset, joten kilot ovat hiipuneet salakavalasti takaisin.

Tältä näytin Suudin pudottaja -finaalin kuvauksissa.

Itse olen valmistauduin Suurin pudottaja -finaaliin tekemällä ”pientä pintaremonttia”. Ikä ei ole vika, mutta näin viisikymppisenä kaikki apu otetaan vastaan, mitä tarjolla on.

Kerron tässä hieman vinkkinä kikka kakkosia, millä vanhakin saadaan nuortumaan tai ainakin näyttämään paremmalta.

Kulmat: Combo Brows eli karvatekniikan ja pigmentointikoneella tehdyn puuteritekniikaan yhdistelmä.

Huulet: Iän myötä olen vähentänyt meikkaamista. Meikkaan lähinnä juhliin ja työtilaisuuksiin. Siksi halusin laitattaa myös huuliin väriä, jotta näyttäisin pirteämmältä. Äitini muistutti aina huulipunan tärkeydestä. Hän sanoi, että pitää olla punat huuleessa, jotta näkee missä suu on.

Ripset: Ripsipidennykset ovat olleet osa kauneudenhoitoani jo vuosia. Tapaankin sanoa mennessäni laitattemaan ripsiä, että taas laitetaan silmät päähän. Ripset tuovat katseeseen syvyyttä ja luo silmille kehykset. Näitä ilman tuntuu olo Mona Lisalta.

Hiukset: Moni ei varmastikaan ole tietänyt, että minulla ei ole oikeasti pitkä vahva tukka. Luoja ei luonut minulle paksuja kutreja, joten siihen olen löytänyt avun pidennyksistä. Hiukset ovat ihmisen kruunu. Minä en voi niin sanoa omalla kohdallani jos minulla ei ole pidennyksiä. Ehdottomasti iso osa identtiteettiäni on pitkät hiukset.