Ehkä kysytyin juttu mun yksityisviesteissä: Miten pääsen alkuun oman Onlyfans-tilin kanssa? Mä en pysty enää vastaamaan kaikkiin kyselyihin koska niitä tulee niin paljon. Pahoittelut siitä!

Aloitan nyt blogissa juttusarjan, jossa koitan parhaani mukaan avata vastauksia näihin usein kysyttyihin kysymyksiin. Lähdetään liikkeelle perusjutuista ja syvennytään myöhemmin yksityiskohtaisemmin eri teemoihin. Jos tämän postauksen jutut tuntuu itsestäänselvyyksiltä niin onneksi olkoon – olet enemmän kartalla kuin monet aiheesta kiinnostuneet!

1 Tilin luominen

Perusta itsellesi tili. Tili vahvistetaan henkkareilla. Sisällöntuottajana sun täytyy lisätä pankkitiedot (Bank), jotta voit nostaa tienestejä. Mä käytän maksuvaihtoehtona tilisiirtoa IBAN-tilinumeron mukaiselle pankkitilille. Sun ei tarvitse lisätä maksukorttia (credit) ellet aio tilata jonkun muun maksullista sivua.

Lisää itsellesi profiilikuva ja banneri, joista tilaaja saa infoa sinusta sisällöntuottajana. Kirjoita bio-teksti eli esittely itsestäsi ja sun tilistä. Itse oon kokenut hyväksi listata biossa sen mitä mun sivuilla on nähtävissä sekä mitä mun sivuilla ei ole. Näin tilaajat suunnilleen tietää mitä saavat eikä niillä ole syytä peruuttaa tilausta jos sisältö on erilaista kuin toivottu.

Jos päässä lyö tyhjää niin voit vaikka alkuun kopsata mun profiilista bio-tekstin ja muokata sen sun omaan käyttöösi sopivaksi.

2 No mihin ne verot maksetaan?

Todella monet kysyy neuvoja veroasioidensa hoitamiseen, mutta olen tehnyt selkeän linjauksen etten auta näissä. En ole asiantuntija, enkä siksi ota vastuuta kenenkään toisen henkilön veroasioista. Tai noh – jos neuvoisin väärin niin päivän (verovuoden) päätteeksi olisit kyllä itse mokastasi vastuussa. Unohda myös foorumeilla ja keskustelupalstoilla kysyminen, sillä siellä porukka kertoo vääriä totuuksia huvikseen.

Sen sijaan mene vero.fi ja lue artikkelit sometuloista ja striimaustuloista. Jos ei vieläkään aukene niin soita asiakaspalveluun! Nämä asiat täytyy oikeasti opetella, ja paras aika on tehdä se heti aloittaessa.

Case closed ja nyt saa myös Ylilautalaisetkin huokaista helpotuksesta – me Onlyfans-tuottajat siis maksetaan tuloistamme veroja ihan niinkuin muutkin töissä käyvät ihmiset! Ja maksetaan samalla teidänkin loisiminen.

3 Sisällöntuottaminen

Millaisia kuvia tykkäät selata? Voisitko tehdä jotain saman tyylistä itsekin? Onko sulla välineet sekä rekvisiitat ja paljonko on budjettia?

Onlyfansissa kotikutoinen materiaali toimii yllättävänkin hyvin. Täydellistä kiiltokuvaa on netti pullollaan, mutta persoonallisia, hyviä tyyppejä lähelle pääseminen on paljon mielenkiintoisempaa. Voit siis ihan hyvin aloittaa kuvaamaan kännykän kameralla omassa kodissa.

Itse kuvaan paljon puhelimella joka on kiinnitetty pieneen kolmijalkaan. Aiemmin mulla oli myös ringlight jonka onnistuin epäonnisesti rikkomaan, mutta uusi on ostoslistalla. Lisäksi käytän järkkäriä (+jalusta), johon saan puhelimeni yhdistettyä Canonin oman sovelluksen avulla. Puhelin toimii näin etälaukaisimena ja saan kuvat siitä suoraan tallennettua puhelimeen.

Inspiraatiota kerään Instagramista. Tallennan kokoelmaan suosikkikuvaajien ja -mallien julkaisemia kuvia. Näitä mood boardeja hyödynnän omia kuvauksia suunnitellessa – yksin tai ammattilaisen kanssa.

Nämä stepit kuntoon ja kohti uusia haasteita! Jätä kommentti tähän postaukseen tai mun DM, jos sulla tulee mieleen jotain mihin erityisesti haluaisit saada vastauksen. xx♥️