Tämä aihe on vähän vaikea ja moniulotteinen ja itseasiassa painin välillä aikamoisissa tuskissa asian suhteen.

Viimeaikoina tätä aihetta on nostanut mieleen blogini ja podcastini mitä teen ammatikseni tällä hetkellä. Viimeaikaiset otsikot on olleet aika hurjia 😅

Juttuhan on niin, että kohuotsikot myy. Seksi kiinnostaa, parisuhteet kiinnostaa, raha kiinnostaa, ihmissuhteiden koukerot ja eksätkin kiinnostaa.

Otan kantaa milloin mihinkin aiheesen ja olen käsitellyt blogissani räväkkiäkin aiheita. Nama pätee podcastiin. Näissä molemmissa tulee välillä puhuttua suunsa puhtaaksi. Ja yleisöäkin pitäisi saada.

Huomiotahan nämä alustat saa, jos niistä jaksetaan puhua lehdissä ja foorumeilla.

No. Saan siitä hyvin rahaa! Hyvä! Itseasiassa juuri näistä syistä voin kasvattaa lastani kotona yhteisestä ajasta nauttien.

MUTTA. Tämä on se kamalin asia. Haluanko äitinä esiintyä kyseenalaisissa tarpeettomissa lehtiotsikoissa mitkä ovat joskus aika hurjasti otsikoitu? EN!

En oikein ole löytänyt tåhän oikeaa vastausta, sillä teen työtäni ja ymmärrän, että tämä on vain viihdettä ja saan siitä palkkaa, mutta en haluaisi välttämättä, että lapseni lukee kaikkea vuosien päästä.

Olen tullut siihen tulokseen, että teen näitä juttuja ainakin hetken aikaa ja annan ajan viedä ja uskon, että kun lapseni oppii lukemaan on googlella ja parempaa kerrottavaa minusta ja vanhoihin lehtiin on kääritty silakat.

Jos näin ei ole kerron, että äiti on tv-tähti ja ”näyttelijä” ja minulla on netissä tietty hahmo mikä ei ole todellinen ja niitä juttuja ei kannata uskoa tai lukea ja minä olen sinulle äiti.

Tykkään paljon kirjoittamisesta ja muista media-alan töistä ja siihen liittyy tiettyjä juttuja, mitkä ei sitten välttämättä edusta perfect housewife osastoa. Olen ehkä ajatellut, että kun lapsi kasvaa teen vain ne siisteimmät jutut ja karsin pois kaiken ylimääräisen ja olen siihen mennessä lukenut itselleni IT-alan tutkinnon, mistä saan sitten pääelantoni.

En välitä pätkääkään mitä joku on jossain foorumilla tai kommenttiosiossa minusta mieltä, mutta siitä välitän minkälaisen esikuvan haluan itsestäni tyttärelleni antaa ja mitä teen silloin kun hän ymmärtää! 🙏💖