Vuosi lähenee loppuaan ja minun vauvasta tulee taapero. Uskomatonta, kuinka nopeasti kaikki meni ja tässä välissä on jo kuvattu ja näytetty yksi tv-ohjelmakin.

Kun Joanna kasvaa niin tuntuu, että päivä päivältä kaikki muuttuu vaan ihanammaksi, vaikka se kun sai pitää pikku nyyttiä sylissä oli myös niin ihmeellistä ja ihanaa.

Tietynlainen varmuus ja rutiinit arjessa vaan lisää jotenkin onnellisuutta ja enää ei tarvitse kokoajan olla huolissaan kaikesta.

Ollaan yhdessä päätetty, että olen Joannan kanssa vielä ensi vuoden kotona. Mikään kiire ei ole töihin ja taloudellisesti tulemme toimeen hyvin. Pyöritän samalla omaa firmaa kotoa käsin some-, tv-, ja mainostöiden parissa.

Hain AMK pääsykokeiden kautta Haaga Heliaan viime kesänä, mutta pisteet eivät riittäneet. Tosin en ollut olleenkaan valmistautunut. Halusin vaan testata millä tasolla mennään.

En oikein usko myöskään, että helposti valmennuskurssien avulla saavuttaisin riittävän nopeasti päämäärän. Sen kyllä tiedän, että olen äärimmäisen hyvä kaikissa opinnoissa kun tahdon.

Niimpä ilmottaudun vuoden alussa avoimeen AMK ja aloitan perusopinnot omaan tahtiin vuodelle 2022 ja kun tietty määrä opintopisteitä on kerättynä ja hyvä keskiarvo niin paikkaa voi hakea suoraan koulumenestyksen perusteella. Haluan siis tradenomiksi. Suuntautuminen on vielä vähän hakusessa. It- , finanssi- vai mikähän ala se olisi :)

Tämän lisäksi haluaisin vihdoin ajokortin. Eli ensi vuoden tavoite on oppia ajamaan. Tämä on lapsiperheessä aika toivottava taito varsinkin, kun miehellä on omia työkiireitä ja haluaisin ehdottomasti pystyä hakemaan, viemään ja menemään lapseni kanssa tarvittaviin harrastuksiin ja menoihin.

Haluaisin myös useammin ajaa tapaamaan äitiäni ja muuta perhettäni.

Ensi vuonna olisi myös lapsihaaveita, mutta näitäpä asioita ei voi kun vain toivoa ja täytyy ensin realistisesti miettiä mihin kaikki aika ja voimavarat sitten riittää. Kaksi lasta olisi minun lapsiluvussani riittävä, mutta ehdottomasti toivoisin vielä toista lasta. Ja ei kovin suurella ikäerolla.

 

Haluaisin myös isommassa mittakaavassa yritykseni pyörimään eli osakeyhtiön perustaminen on jo pitkään ollut mielessä. Nyt minulla on toiminimi. Ensi vuonna on reilusti yli 30k liikevaihto niin se alkaa olla jo kannattavaa siinä mielessä.

Sitten se tärkein eli sen täydellisen kodin löytäminen. Etsimme tällä hetkellä 5h+keittiö ja lainalupauskin on jo saatu. Valitettavasti emme vaan saa yhteislainaa vielä, vaikka minä maksankin puolet ja rahaa olisi. Koska yhteislainaa ei saa ei lainan määrä riitä siihen mistä tällä hetkellä todella haaveilemme. Joudumme tekemään väliratkaisun ennen sitä loppuelämän kotia.

Eli tässä pitäisi muutamaksi vuodeksi edes löytää kerrostaloviisiö tai edes neliö ja sen jälkeen lopullinen unelma olisi rivitalo omalla pihalla tai miksei jopa oma talopaketti ja tontti.

Ensi vuoden alusta alkaen etsimme siis uutta kotia, että Joanna saa oman ihanan lastenhuoneen ja minä vähän tilaa esim. kuivattaa pyykit muualla kuin olohuoneessa 😅

Tässä sitä alkaakin olemaan jo aika paljon ohjelmaa ensi vuodelle.

Ja naimisiinkin sovittiin, että mennään 2023 kesällä. Eli ne pitäisi ensi vuonna varata ja suunnitella, mutta tätä minä mietin sitten vielä onko oikeasti aikaa ja onko sillä kiire. Tottakai haluan naimisiin, mutta niin haluan myös täydelliset häät. Eli hääkassaa pitäisi alkaa keräämään ja aika paljon tähän liittyy asioita :)

Aion myös ensi vuonna olla paremmassa kunnossa kuin koskaan!

Odotan ensi vuotta jo innolla!