Blogi - Henna Kalinainen

Koko perheen ensimmäinen kuukausi valokuvina

Menossa vauvakuvauksiin 29.1
Joanna

Täällä on mennyt hyvin ja hommat alkaa sujumaan pikkuhiljaa. Jokainen päivä on erilainen ja ihmettelemistä riittää, mutta ennen kaikkea äitiys on tuntunut tosi ihanalta ja hirmu luonnolliselta.

Vauvan syöttäminen, herättäminen ja valveillaoloaika on tosi ihanaa ja se kun näkee pienen heräävän ja hymyilevän.

Joanna <3

Haasteita on vähän ja meidän ns. murheet on ollut tosi pieniä eli vauva on nyt pikkuhiljaa ruennut valvomaan kaikki päivät, eikä oikein suostu unille. Joanna on nyt viime viikon nukkunut hirmu levottomasti, väsyy mutta ei oikein nukahda kuin syliin. Pieniä mahavaivoja on myös ilmassa ja maito nousee helposti ylös, joten lieneekö nämä sitten vaikuttaa kokonaisuutena nukkumiseen, mutta seuraillaan tilannetta rauhassa ja mitään huutoitkuraivareita meillä ei ole. Nämä valvomiset ja levottomuus on päivisin onneksi ja öisin meillä nukkuu edelleen kaikki hyvin. Öisin vauva nukkuukin 5-6 tuntia putkeen ja se on ollut meidän mielestä aika ihmeellistä. Nyt kun kehitys on hyvällä mallilla ei ole tarvinnut herättää 3 tunnin välein syömäänkään yöllä.

Äiti&tytär<3

En voi käsittää miten toinen voi olla niin suloinen <3. Joanna on nyt 1kk ikäinen ja käytiin ikuistamassa hänet 1 kuukauden ikäisenä kuviin. Löysin Instagramista sattumalta valokuvaajan Laura Kallahti, jonka lämminhenkiseen ja luonnolliseen kuvaustyyliin ihastuin välittömästi. Meistä otettiin myös perhekuvia, jotka tulee myöhemmin esille nettiin haastattelun myötä. Olen niin iloinen tästä meidän uudesta kuviosta. Elämä tuntuu jotenkin kokonaiselta ja merkitykselliseltä nyt.

Mi familia<3

Olen positiivisesti yllättynyt, kuinka en ole huomannut merkkejä siitä, että parisuhde jäisi vauvan tultua jotenkin taka-alalle. Ollaan vietetty 1kk sisällä 2 leffailtaa kotona yhdessä kun vauva on nukkunut, tilattu pari kertaa ruokaa kotiin ja käyty ulkona kahvilla ja ostoksilla kerran. Läheisyys on säilynyt ihan niinkuin ennenkin, paitsi että kahdestaan saatu yhteinen aika tuntuu vielä tuplasti paremmalta 😉 Ehkä se johtuu osaltaan siitä, että ollaan saatu levättyä ja väsymys ei verota liikaa. Toki on tullut nukuttua enemmän pätkissä ja katkonaisemmin, mikä ei ihan tee niin skarpiksi kuin syvän unen saanti. Mistään en voi tällä hetkellä valittaa. Meitä on siunattu kiltillä ja ihanalla tytöllä, joka on tyytyväinen pieniin asioihin ja huolenpitoon.

Parasta maailmassa<3

Meidän on ollut myös ihan kohtalaisen helppoa ottaa vauva mukaan puuhiin esim. aamiaishetki onnistuu hyvin, kun vauva on ensin ruokittu ja sitten on meidän vuoro. Nautitaan kahvit ja kunnon aamupala, kun vauva on sitterissä tai sylissä ihmettelemässä maailmaa tyytyväisenä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.