Joanna 1.v 2kk. Kuva: Laura Kallahti Photography

 

Joku ehkä muistaa, kun meidän perheestä otettiin näitä ihania kuvia vuonna 2021, kun Joanna oli 1kk ikäinen.

Joanna 1kk

Tässä on meidän 1-vuotis kuvauksista aivan mielettömän ihania kuvia taas. Tämä kuvaaja Laura Kallahti Photography on niin taitava.

En olisi ikinä uskonut, että voidaan saada näin kaunis tyttö. Ja Joanna on niin paljon muutakin. Hänen persoona on aivan valloittava. Joanna on hauska, iloinen, temperamenttinen pikku vekkuli.

Ja nuo silmät saa kyllä äidin ja isin puhuttua pyörryksiin aika moneen kertaan vielä. Huomaan jo nyt antavani aika paljon periksi Joannalle vaikka lupasin itselleni, että pidän tiukasti kiinni kaikista rajoista ja säännöistä mitkä olin mielessäni itselle ajatellut.

Parasta tässä perhe-elämässä on ollut huomata minkälainen kumppani sitä tuli valittua itselleen perhettä perustamaan. Jarkko on täydellinen isä. Hän on niin paljon läsnä ja haluaa automaattisesti osallistua kaikkeen lapsen hoitoon. Joannalla on varmasti yhtä vahva side meihin molempiin.

Puoli vuotiaasta asti isä ja tyttö ovat käyneet uimassa ja Joanna osaa jo hyvin sukeltaa ja tykkää laskea vesiliukumäkeä.

Lastenhoito saisi olla mielestäni joskus vähän rennompaakin, ja siitä voisi olla laissa määrätty virallisia vapaapäiviä kaikille, mutta en valita.

Toinen olisi vielä haaveissa, mutta suurperheen äitiä minusta ei saa. Ehkä rakastan hiukan liian laiskaa elämäntyyliä siihen :D

Kaikki valokuvat: Laura Kallahti Photography

Lauran instagram

Lauran kotisivut