Vihdoin se on totta. Olemme uuden asunnon omistajia ja tilaa löytyy 96,4m2.

Asutaan edelleen kerrostalossa Helsingissä eli talohaaveet ovat vielä kaukana tulevaisuudessa ja JOS ei kun. Muuttaminen on sen verran hirveää, että tässä halutaan asua pitkään.

Tilan puolesta kaikki on aika jees joskin muut huoneet paitsi meidän makuuhuone on aika pieniä. Entiseen kolmioon verrattuna on ihana kun on vihdoin kunnon keittiö missä mahtuu ruokailemaan ja iso jääkaappi mihin mahtuu kunnolla eväsrasioita ja elintarvikkeita.

Parveke on huikean kokoinen läpi asunnon se kulkee meidän makuuhuoneesta aina olohuoneen läpi vielä 3 makkariin. Parvekkeelle on kahden oven kautta pääsy 2 huoneesta ja en uskalla edes arvioida kuinka pitkä se olisi. Se kertoo jo kuitenkin jotain, kun meille ehdotettiin minigolf rataa sinne sisustukseen 😂 En malta odottaa, että päästään laittamaan kotia sellaiseksi kun haluamme.

Nyt on kuitenkin otettava iisisti sillä kodinvaihto ei todellakaan ole ilmaista. Käsirahaa tarvitsimme 5% sen lisäksi meillä oli lisävakuus ja siihen vielä verot päälle. En kuitenkaan ollut tyytyväinen sellaisenaan asunnon pintoihin joten saimme nitistettyä pienen budjetin uuteen lattiaan ja seinien ja ovien maalaamiseen.

Kaikista kivointa mun mielestä on ollut se, että Joanna sai vihdoin oman huoneen ja siitä voi suunnitella kivan ja leikkisän juuri hänelle.

Tässä pari ennen ja jälkeen kuvaa asunnosta. Eri valossa maali näyttää eri väriseltä aina, mutta väriksi lastenhuoneeseen valikoitui Tikkurilan Pirtelö.