Kerroin teille aiemmin terveyshuolistani ja siitä kuinka elämä tuntui suorittamiselta ja kaiken ajan olisin voinut käyttää vain nukkumiseen. Nyt on kulunut kolme viikkoa siitä, kun sain vihdoin rautainfuusion.

Täytyy sanoa, että olo on huomattavasti parempi vaikka ei mulla nyt vieläkään mikään super pirteä olo ole. Se tosin taitaa johtua siitä, että minulla on pieni lapsi tarpeineen ja sen lisäksi teen töitä yrittäjänä täällä kotona hoitovapaalla ja opiskelen ammattikorkeakoulututkintoa iltaisin, kun lapsi menee nukkumaan. Välillä menen yöllä kahdelta nukkumaan ja joudun heräämään seitsemältä.

Kaikki on omaa valintaa ja en esim. koe koulun käyntiä rasitteena. Se on oma valinta ja opiskelu pitää suunnitella tarkkaan, että tietää mihin omat resurssit riittää. Rankkaa ollut ollut välillä sen myönnän, mutta jotenkin tuntuu, että opsikelu on kuitenkin sitä omaa aikaa ja kova työni palkitaan vielä. Jos kaikki menee hyvin olen alle 3 vuoden päästä It-tradenomi.

Ollaan jo pitkään haaveiltu isommasta asunnosta ja vihdoin tuntuu, että se on mahdollista! Meidän tarjous nimittäin hyväksyttiin ja meidän asunto on nyt myynnissä. Ehtona tosiaan oman asunnon myynti, että saadaan meille viisiö tästä vierestä ja tämä prosessi on nyt alkanut. Voin sanoa, että hieman stressaa ja haave isommasta kodista on ollut jo pitkään suuri. Meidän pieneltä rakkaalta puuttuu oma huone ja nyt se olisi mahdollista saada.

Kuvaan erästä tv-projektia ja sen lisäksi nauhoitan podcastia. Teen myös blogia ja muita media-alan töitä toiminimellä eli ei voi sanoa, että olisin kauhean vapaalla. Tästä vuodesta tulee heittämällä paras vuoteni yrittäjänä.Uskomatonta miten olen saavuttanut enemmän kuin silloin ilman lasta. Tienaan nyt enemmän kuin silloin kun olin työelämässä.

En kuitenkaan koskaan työskentele silloin, kun olen lapseni kanssa. Vastailen kyllä puhelimeen ja katson kännykkää usein, mutta en rupeaisi ihan kunnolla keskittymään mihinkään sillä koen, että on tärkeää olla läsnä lapselle.

En halua lastani hoitoon ellei ole pakko ennen kuin hän täyttää vähintään kolme eli mieluummin sitten paiskin töitä vaikka yöllä.

En valita. Olen niin onnellinen tästä kaikesta ja koen olevani etuoikeutettu, kun saan olla kotona lapseni kanssa ja pystyn hankkimaan myös elantoa ja saamme perheelle uuden kodin mahdollisesti.

Olen hiljalleen saanut terveyttäni kuntoon ja paino on alkanut hitaasti, mutta varmasti tippumaan muutamia kiloja. Tärkein muutos on ollut olotilani ja enää en mieti vain sitä, koska pääsen seuraavaksi nukkumaan ja onko pakko tehdä joku asia juuri tänään. On niin hienoa, kun oikeasti jaksaa touhuta oman pienen rakkaan kanssa, vaikka silloinkin kun olin huonossa kunnossa lähdin aina vaikka väkisin ulos Joannan takia. Nyt siitä jopa nauttii 🙂

Kesältä odotan sitä, että saisimme sen uuden asunnon, kun tämä myydään ja pääsisin sisustamaan lastenhuonetta. Odotan myös innolla, kun Joanna nyt jo hiukan isompana pääsee nauttimaan kunnolla kesästä, merestä, järvestä, eläimistä ja auringosta.

Kaiken pahan keskellä maailmassa on myös hyvää ja itselle iso henkireikä on ollut oma perhe ja läheiset ❤️