TheRichest-sivusto esittelee kymmenen julkkista, jotka ovat pilanneet ulkonäkönsä plastiikkakirurgialla tai huonoilla elämäntavoillaan.
1. Anjelica Huston muistetaan The Addams Family -elokuvien Morticia Adamsina. Naisen ulkonäkö on muuttunut vuosien aikana huimasti, kiitos plastiikkakirurgien, eikä muutos välttämättä ole mairitteleva.

2. Identtiset kaksoset Mary-Kate ja Ashley Olsen tulivat julkisuuteen lapsitähtinä 80- ja 90-luvuilla. Kaksosten kerrotaan käyneen plastiikkakirurgin pakeilla erottuakseen toisistaan. Lopputulos ei ole erityisen onnistunut.


3. Matthew Perry tuli tutuksi huippusuositusta tv-sarjasta Frendit. Mies esiintyy yhä televisiossa, mutta miehen elämäntavat saavat hänet näyttämään ikäistään vanhemmalta. Myös hänen huhutaan käyneen plastiikkakirurgisissa operaatioissa.

4. Myös Courtney Cox näytteli Frendeissä, ja on muokannut ulkonäköään plastiikkakirurgian avulla. Nuorta ulkomuotoa tavoittelevan tv-tähden kasvot eivät ehkä ole parasta mainosta kauneuskirurgialle.


5. Näyttelijä Nick Nolte on 77-vuotias, joten iän jäljet ymmärrettävästi näkyvät hänen kasvoillaan, mutta miehen mieltymys päihteisiin ei ainakaan ole ollut hyväksi hänen ulkonäölleen.


6. Melanie Griffith on kertonut katuvansa plastiikkakirurgisia operaatioitaan. Häntä hädin tuskin tunnistaa enää samaksi ihmiseksi.

7. Lapsitähtenä tunnetuksi tullut Macaulay Culkin näyttää huomattavasti ikäistään vanhemmalta, mikä johtuu ainakin osin päihteiden käytöstä. Nykyään Culkin on kuitenkin muuttanut elämäntapansa parempaan suuntaan.


8. Rokkari ja näyttelijä Courtney Love on käynyt veitsen alla kohentaakseen ulkonäköään, mutta operaation tuloksista voi olla montaa mieltä.

9. Näyttelijä Val Kilmer oli aikanaan seksisymboli, mutta aika ei ole kohdellut häntä hyvin. Miehen uskotaan myös turvautuneen plastiikkakirurgiaan.

10. Suzanne Somers oli suosittu näyttelijä 80- ja 90-luvuilla. Nainen ei enää näyttele, mutta yleisöltä ei ole jäänyt huomaamatta, että myös hän on muokannut ulkonäköään kauneusoperaatioilla. Hän näyttää nykyään eri ihmiseltä kuin suosionsa vuosina.


Kuvat voi katso myös videolta YouTubessa.
Kuvat: YouTube / TheRichest