Räppäri Mikael Gabriel on laittanut Espoon Vanttilassa sijaitsevan omakotitalonsa myyntiin. 140-neliöisen asunnon myyntihinta on 638 000 euroa. Asunto on nähty aiemmin muun muassa Maria Veitolan luotsaamassa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Oikotien myynti-ilmoituksessa kerrotaan lukaalin tarjoavan viihtyisää asumista Vanttilassa puutarhapihan ja idyllisten peltomaisemien äärellä. Ateljee-olohuoneessa sekä keittiössä viisto katto kurkottaa yli neljään metriin, ja korkeat maisemaikkunat päästävät luonnonvalon esteettä sisään. Valoisaa olohuonetta täydentää ruokailutilan erkkeri, johon mahtuu isompikin ruokailuryhmä.

Myynti-ilmoituksen mukaan kellarikerroksessa on lähes 100 neliötä joustavasti asumista palvelevaa lisätilaa. Kolmessa tilassa on ikkunat ja kahdessa uloskäynti. Yksi tiloista on sisustettu ammattilaistason äänitysstudioksi, yksi kuntosaliksi ja yksi Inaria-kaapistoin ja kuituvalaistuksin ylelliseksi pukeutumishuoneeksi. Kaksi muuta soveltuvat esimerkiksi vierasmajoitukseen tai työ- ja harrastetilaksi.

Mikael on myös remontoinut vuonna 2009 valmistunutta asuntoa runsaasti sinä aikana, kun on asunut asunnossa. Lukaalin on uusittu muun muassa lattiat, avoterassi ja kylpyhuone sekä asennettu ilmalämpöpumppu.

Katso kuvat asunnosta täältä.

Mikaelin asunnon myynti-ilmoituksesta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Lue myös:

Lauri Tähkä hämmentää nostalgisella yhteiskuvalla Mikael Gabrielin kanssa – poseeraa tiukoissa kalsareissa: ”Voi hyvät hyssykät”

Mikael Gabriel kommentoi tv:ssä Putin-tatuointiaan: ”Mitä muuta siitä voi sanoa?”