Brittiläinen somevaikuttaja ja tanssija Abbie Quinnen joutui hiljattain vakavaan onnettomuuteen, kun hän kokeili poikaystävänsä, Brittien Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tunnetun AJ Pritchardin kanssa sosiaalisessa mediassa leviävää haastetta.

Haasteen tarkoituksena oli saada lasipullo halkaistua siististi kahteen osaan kietomalla pullon ympärille helposti syttyvään aineeseen kastettu narunpalanen ja sytyttämällä naru tuleen.

Temppu meni pariskunnan osalta kuitenkin pahasti pieleen, sillä pullo räjähti suoraan Quinnenin kasvoille. Tämän seurauksena 23-vuotiaan nuoren naisen hiukset ja vaatteet syttyivät palamaan.

Pritchard sammutti liekit ja kyyditsi tyttöystävänsä sairaalaan, jossa lääkärit totesivat tällä olevan kolmannen asteen palovammat. Quinnen on ollut seitsemän viikkoa sitten tapahtuneen onnettomuuden jälkeen jälkeen sairaalassa 20 kertaa ja saanut kolme ihosiirrettä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Quinnen varoittaa omalla Instagram-tilillään seuraajiaan kokeilemasta temppua. Lukuisat Quinnenin fanit ovat toivottaneet naiselle pikaista paranemista.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: The Sun

Lue myös: