Anu Saagim, 61, on virolainen televisiopersoona, näyttelijä ja entinen malli. Hän on tunnettu Viron mediamaailmassa monista eri rooleistaan ja esiintymisistään.

Saagim nousi laajempaan julkisuuteen 1990-luvulla, kun hän työskenteli mallina niin Viron kuin muidenkin maiden muotimaailmassa. Hänellä oli myös lyhyt ura näyttelijänä, ja hän esiintyi muutamissa Viron elokuvissa ja televisiosarjoissa.

Lukuisia skandaaleja.

Skandaalien kuningatar on erityisesti muistettavissa avioliitostaan muotoilija Ristomatti Ratian kanssa. Anulla oli tapana antaa kärkkäitä kommentteja suomalaisista ja heidän tyylistään, joka herätti usein keskustelua.

Viimeksi Anu nähtiin Suomen televisiossa osallistuessaan Julkkis Big Brother -kaudelle. Sen jälkeen hän on keskittynyt projekteihinsa kotimaassaan Virossa.

Vaikka kohut ovat rauhoittuneet, ei hän ole unohtanut viihdyttää seuraajiaan. Viime aikoina hän on julkaissut esimerkiksi päivityksiä, joissa mainostaa podcast-ohjelmaansa, ja hänen kehonsa on peitetty pelkästään kermavaahdolla.

Uusimmassa kuvassa kohukaunotar poseeraa uikkareissa. Kuvan perusteella Anu näyttäisi nousseen juuri ulos uima-altaasta.

Anu halusi juhlistaa kuvalla syntymäpäiviä, sillä hän pitelee käsissään upeaa kakkua.