Takavuosien seksisymboli Samantha Fox, 54, nousi julkisuuteen vuonna 1983 esiinnyttyään The Sun -lehdessä yläosattomissa. Samanthan seksikkäät kuvat levisivät maailmalla kuin kulovalkea, ja tästä tulikin monen 80-luvun teinipojan päiväunien kohde.

Samantha oli kuvien julkaisun aikaan vasta 16-vuotias laulajan urasta haaveileva nuori nainen. Muutamaa vuotta myöhemmin hän julkaisikin ensimmäisen Touch Me (I Want Your Body) -singlensä.

Tältä Samantha näytti vielä 80-luvulla. Jos kuva ei näy alla, voit katsoa sen klikkaamalla tästä.

Samanthan laulu-ura ei tosin koskaan saavuttanut vastaavaa menestystä kuin tämän rohkeat kuvat. Monet vertaisivat nuorta seksisymbolia aikanaan italialaiseen Sabrinaan, joka niin ikään sai runsaasti huomiota seksikkyytensä ansiosta.

Jos kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täältä.

Nyt Samantha on paljastanut The Sun -lehdelle vakuuttaneensa molemmat rintansa 500 000 punnalla. Yhteensä tähden rintavarustus on siis vakuutettu miljoonan punnan edestä.

– Agenttini sanoi, että ”jos Betty Grable voi vakuuttaa jalkansa, sinä voit vakuuttaa rintasi”, Samantha kertoo.

Rinnat ovatkin olleet Samanthan yksi tärkeimmistä työvälineistä vuosien saatossa, joten syy vakuutukselle on siinä määrin ilmeinen. Alta näet tuoreita kuvia 80-luvun seksisymbolista.

Jos upotus ei näy, voit katsoa kuvan myös täältä.

Voit selata kuvia klikkaamalla upotuksen oikeassa laidassa olevaa nuolta. Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös täältä.

Jos kuva ei näy, katso se klikkaamalla tästä.

Jos kuva ei näy, näet sen myös klikkaamalla tästä.

Samantha on esiintynyt useamman kerran myös Suomessa. Hänen viimeisin Suomen keikkansa nähtiin marraskuussa 2012 Porissa.

Lue myös:

Lehti: Samatha Fox näyttää hyvältä bikineissä edelleen!

Eetu Selänne treffeillä vaalean kaunottaren kanssa – Veera-pikkusiskolta hauska kuitti veljelleen

Nanna Karalahti poseeraa upeana pikkubikineissä – katso seksikkäät uima-allaskuvat!