Laulajana ja somevaikuttajana tunnetuksi tullut Tuuli avautui Instagramissa iho- ongelmistaan.

Tuuli julkaisi kuvan ilman meikkiä ja filttereitä ja kirjoitti postauksensa yhteyteen pitkän tekstin, jossa kertoo kärsivänsä aknesta.

– On tosi pelottavaa julkasta tällanen kuva, koska iho on aina ollu mun yks isoimmista epävarmuuksista, Tuuli aloittaa kirjoituksensa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Oon häpeilly ja peitelly sitä oikeestaan koko elämäni. oon nähny itteni rumana sillon kun oon ilman meikkiä enkä oo nuorempana halunnu lähtee edes lähikauppaan ilman ehostusta.

21-vuotias Tuuli kertoo nukkuneensa usein meikit päällä ystäviensä luona, koska ei ole kehdannut näyttää paljasta ihoaan.

– En oo aamusin halunnu näyttää mun epäpuhdasta, omasta mielestäni ällöttävää ja kauheeta ihoa kenellekään, hän myöntää.

Tuuli painottaa tekstissään sitä, kuinka iho-ongelmat eivät kuitenkaan määritä ketään ihmisenä tai vaikuta siihen, miten arvokas joku on. Hän muistuttaa kaikkien olevan aina itsensä pahimpia vihollisia.

Silti laulajan on toisinaan vaikea hyväksyä omaa ulkonäköään.

– Mun feed on useimmiten tosi tarkkaan harkittu ja siloteltu, koska tykkään että se näyttää visuaalisesti siistiltä, mutta oon myös halunnu ”peittää” omia ihon virheitä muokkaamalla kuvia, Tuuli sanoo.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Otin kuvien editoinnin puheeks aiemmin kesällä ja näytin mun ihon tekstuurin. Sillon toivoin, että uskaltaisin joskus jakaa kuvan ilman mitään naamameikkiä… today’s the day!!! hän hehkuttaa rohkaistumistaan.

Monien tuloksettomien ihonhoito- ja ruokavaliokokeilujen jälkeen Tuuli on lopulta joutunut kääntymään ihotautilääkärin puoleen, joka määräsi naiselle isotretinoin-nimisen lääkekuurin. Artisti syö lääkettä ainakin ensi kesään saakka.

– Mä NIIN toivon, että tuun vielä jonakin päivänä saamaan puhtaan ja hyvinvoivan ihon, koska siitä oon aina unelmoinu.

– Ja vielä loppuun; jos säkin kärsit iho-ongelmista, niin haluun toivottaa sulle ihan super paljon tsemppiä. !t’ll get better, I promise, Tuuli päättää julkaisunsa.

Lue myös:

Seiska: Sara Siepi tapailee nuorta popparia – ikäeroa 8 vuotta!

Muistatko 10 vuoden takaisen Mr. Saxobeat -megahitin? – Lue, mitä Alexandra Stanille kuuluu nyt

Kahdesta rikoksesta epäilty Mikael Gabriel menetti tv-keikkansa – reagoi asiaan julkaisemalla somevideon!